Cimbom Paris'i Terk Etmek Zorunda Olan Menez'i İstiyor

----------------Muslera-----------------

Tarik----Semih------Omer(Gokhan)--Telles

-----------------------------------------

---------Melo------------Selcuk---------

----------------Sneijder-----------------

-Menez---------------------------Bruma-

-----------------Burak-------------------

Ne kadar da tatli bi o kadar farkli .

Yabanci sinirlamasi kalkarsa Selcuk - belki Burak - haric hepsi yabanci olur :)

ulan yabancı sınırlaması birgün kalkacaksın ve o gün biz 10 yabancı ile oynayacağız.

haberi türkçeye çevirsene. böyle sunummu yapılır. dev gibi puntoları da cabası. önüne gelen konu açarsa böyle olur.

cl'de OY-NA-YA-MI-YOR bu yıl. Bize CL için transfer lazım

Bize gelmesini gecin Pogba ile takasta kullanılacakta haberde kadrosunda dünyaca class oyuncular bulunduran takım diye bahsedilmis :)

Bu adama kanı ısınamayan tek benim herhalde.

Bize gelmesini gecin Pogba ile takasta kullanılacakta haberde kadrosunda dünyaca class oyuncular bulunduran takım diye bahsedilmis :)

Pogba'yı vereceğini hiç sanmıyorum Juve'nin.Yaparsa öyle bir şey aptallık etmiş olurlar.

Söyleye söyleye alacaz bu adami

Discovery cihazımdan gönderildi

Yerli statüs oynayamazmi? :trollfacce.gif:

Belki TFFi Menez melez diye kandirabiliriz TFFyi, o kadar salaklarki belke inanirlar..

onlara transfer arenasında da koymak iyi olur;) milandan sonra,juventus iyi karı oldu bize:DD

Juve, L'pool veya EPL'de zirveyi zorlayan bir takima gidecegini düsünüyorum. Lakin bunlarin verdigi ücretin 2 mislini verebilirsek, bizi de tercih edebilir - Drogba, Sneijder vs. + CL + para faktörlerinden dolayi.

Lig ve statlar daha kaliteli olsa, yöneticilerimiz kendi rantlari yerine kulüplerin menfaatlerini düsünseler, altyapilara ve tesislesmeye önem verseler, iddia ediyorum, 10 yil icerisinde Avrupa'nin 5 güzide ligi arasina gireriz:

Bundesliga

EPL

La Liga

Türkiye Ligi

Italya, Fransa vs.

Geri
Üst Alt