Cimbom Paris'i Terk Etmek Zorunda Olan Menez'i İstiyor

Vallah gelirse en az Sneijder ve Drogba gibi bir transfer basarisi olur..sezon sonu adam belese

Ya kusura bakmayın. Sorup sormamakta tereddüt ettim;

Terk Etmek Zorunda Olmak ne demek...

İkinci bir Sneijdeer vakası olacak bakın ve görün.. GELSİN BU ADAM !

Neden Paristen ayrilmak zorunda beyler tore falan mi var ?

Bu adami bedelsiz alabilirsek cok büyük is olur vallah. Adam bize cok yararli olur. 6 ay rötarli Sampiyonlar Liginde hünerlerini gösterir. Bonservisi elinde alabiliyorsak hic durmasinlar getirsinler.

1-Muslera

2-Telles

3-Melo

4-Bruma

5-Menez

6-Sneijder

7-Drogba

8-Sag Bek

Gayet iyi bir yabanci kadrosu oldu sanki. Stopere Toprak-Tasci'yi alsak müthis olur.

Böyle bir kadroya yerli olarak Hakan Çalhanoğlu, Gökhan İnler gibi iki tane direk katkı sağlayacak adam alırsak, Avrupa'da her takımla kafa kafaya oynarız.

Gel be Menez, gel be.. Bize sen lazımsın.

bu bizim bildiğimiz parist st german deki futbolu aklıyla oynayan süratli teknik golcü menezmi:)

sabriyle önlü arkalı oynatalım sabrimi menezden futbol öğrenir yoksa menezmi futbolu unutur:)

Menez gelsin de ligde nasıl oynatacaz ya hu!

Bir yandan çok istiyorum bir yandan da kesecek yabancı bulamıyorum.

Drogba kesilmez,Muslera olmaz.

Bruma'yı TSL'ye alıştırmamız, tecrübe kazanması lazım.

Chedju nun yerine türk defans yok. sol tarafa Telles gelirse oda banko oynar. Geriye bir tek Melo kalıyor onu da kesecek Türk uyruklu önlibero yok.

İpin ucu kaçar yani...

Hayırdır askere mi çağırıyorlar?

taa ocak ayından beri istenen bi oyuncuyu ite köpeğe bırakacak değiliz herhalde.

Menez Sochaux'nun altyapısında iken Mevlüt'ün oda arkadaşıydı.Keşke Serdar Gürler de alınsaydı onlar gibi Sochaux da yetişti ve Mevlütle arkadaşlar. Menez yetenekli ama istikrar ve disiplini yok...hayırlısı...

Mevlüt

Menez-Sneijder-Töre

İleri dörlümüz bu olsa daha ne olsun ya :)

Ronaldo'muz olsun işte Menez alın adam gibi adam :)

Geri
Üst Alt