Cimbom Tarık'ı Bitirmek Üzere

Melih Akan

Berlin Panteri
P3Vl68.jpg

Süper Kupa finalinin ardından Tarık konusundaki girişimleri hızlandıran Galatasaray'da dün Lütfi Arıboğan ve bir yönetici Hoşcan'la transfer görüşmesi için Eskişehir'e geldi.

Detaylar GSC Portal'da

2 Eylül Eskişehir gazetesiymiş.

ugrastıgımız adamlara bak

tarık icin is adamlarını,godomanları devreeye sokmusuz

yatacak yerin yok bay tüpcü

Tellesten iyidir ve kontenjan rahatlatır. Seve seve alacaksın başka çaren yok.

iddiali baslik atip insanlari kandirmaktan zevk aliyor bu serefsizler..haberin icerigi zaytung seviyesinde..

★☆★

Transfer döneminin bitmesine 5 gün kalmış.Biz hala Tarık transferini bitirmeye çalışıyoruz.Görende İbrahimoviç geliyo sanır

Gidin bi tane forvet alın gelin. Bize gol atacak forvet lazım.

GT-I9300 Tapatalk

5 milyona alabilirsek iyidir artık. verilen paralar çok fazla umarım çocuk bu paranın altında ezilmez.

Bakın Tarık gelsin artık kaça mal olur bilmiyorum bende istiyorum kendisini ama şöyle bir durum var bu adamdan bir dani alves yada bir alaba beklemeyin beklentilerinizi çok üst seviyelerde tutup kendinize yazık etmeyin.yerli kıtlığında ve yabancı sınırında alınabilecek tek alternatif el mahkum mecbur transfer edeceğiz.Sınır olmasa yüzüne bile bakılmayacak adam ne kadara mal olursa olsun Tarık'ın yaşatacağı hayal kırıklığı sizi şaşırtmasın.

Hem Brumanın oynaması hemde sağ ve sol bek alternatif olması için alınması şart

Bir de ileri uç için sağlam forvet yada ofansif orta saha gerekli,

güzel forvet, hem orta saha oynar hem forvet, hayirli olsun

ugrastıgımız adamlara bak

tarık icin is adamlarını,godomanları devreeye sokmusuz

yatacak yerin yok bay tüpcü

Yabancı sınırına bahane bulmak da saçma geliyor bana...5 hakkımız var üçü Telles-Chedjou-Bruma...Normalde 5 hakkın varsa bu 5 adam takımı sırtlayacak adamlar olmalı...Biz öyle bir konuşuyoruz ki sanki yabancılarımızın hepsi süper hepsi çok faydalı..Halbuki Melo-Muslera-Sno dışındakilerden ciddi katkı alamadık şu ana kadar..Sınır mınır bahane bence biz transfer yapmayı bilmiyoruz.. Sen Eskişehirde hazır pişmiş Erkan dururken git Trabzonda tutunamamış küme düşmekten zar zor kurtulmuş Erciyesin 3. sınıf oyuncusunu transfer et..

Bu saatten sonra iyidir, kötüdür sorgulama lüksümüz yok. Takımda bek yok ve Tarık sağ ve sol bek oynayabiliyor. Ayıca yerli oyuncu. Almamız gerekiyor.

Cimbom mu tarıkı bitirmek üzere, tarık mı Cimbomu bitirmek üzere görcez bakalım..

alınsın arkadaşlar solda Telles mi? Tarık mı? Hakan mı? deseler tarık derim kötünün iyisi

sağ içinde alternatif aynı zamanda

Ben tarigi 3 mac telleside yaklasık 20 mac izledim. Beniz izledigim maclarda gordugum tarık 3 tane telles 5 tane hakan eder. tellese 6.5 m.euro bonservis gercekten cok buyuk kazık. İnanılacak gibi degil.

Tellestende kötü olacak değil elin brezilyalisini gelistirecegimize tarika sabredelim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt