GSC Haber Cimbom'a Fenerbahçe Derbilerinde Koreografi Yaramıyor

Kareografiye felan gerek yok. Tüm konsantrasyonu takıma desteğe vermek gerekir.

Nasıl yaramıyor 9 maçta 11 puan almışız

Sanki koreografi yapmayınca çok daha fazla mı puan alıyoz

1 pankart kafi

1739902458510.webp

Gidip Fener’e karşı çok gerekliymiş gibi Squid Game koreografisi yapmışlardı. Maçı 2-1 kaybettik karşı taraf maç sonunda oyuncu 1905 elendi diye tweet atmıştı.

Nasıl yaramıyor 9 maçta 11 puan almışız

Sanki koreografi yapmayınca çok daha fazla mı puan alıyoz
Uğur'un tabloya göre koreosuz maçlar

13-14 GS 1-0 FB
15-16 GS 0-0 FB
16-17 GS 0-1 FB
19-20 GS 0-0 FB
20-21 GS 0-0 FB
22-23 GS 3-0 FB

6 maçta 9 puan,puan ortalaması 1,5.

Koreolu maçlarda 9 maçta 11 puan demişsin,onun da puan ortalaması 1,22 ediyor.Bariz koreosuz maçlar daha iyi

Uğur'un tabloya göre koreosuz maçlar

13-14 GS 1-0 FB
15-16 GS 0-0 FB
16-17 GS 0-1 FB
19-20 GS 0-0 FB
20-21 GS 0-0 FB
22-23 GS 3-0 FB

6 maçta 9 puan,puan ortalaması 1,5.

Koreolu maçlarda 9 maçta 11 puan demişsin,onun da puan ortalaması 1,22 ediyor.Bariz koreosuz maçlar daha iyi
Bariz mi

6 maçlık sample ile analiz mi yapılır

Kareografi değil küçük pankartlar ve müzikler ile kudurtun

Şu maçları abartmadığımız zaman kazanıyoruz... Sıradan bir maç gözüyle bakmak lazım. Bırakın onların ölüm kalım maçları bu maçlar...

Koreografi mi kaldi yav? Daha farkli birsey düsünün.

Yeni stadımızda 100 maç oynanmadığına göre eldeki verilerle analiz yapacağız tabii ki,senin 9 maçına karşılık 6 maç da yeterli bir veri zaten gayet de
15 gündür takip ediyorum

Sabah kahvaltısında 9 kere yumurta yemişim. 6 kere de yememişim

Yumurta yediğimde havanın sıcaklığı ortalama 12 derece. Yemediğimde ise 15 derece

O zaman ben yumurta yediğimde hava bariz şekilde soğuyor diyebilir miyiz. Yarın dışarı çıkıcam üşümemek için yumurta yemekten sakınmalı mıyım.

15 gündür takip ediyorum

Sabah kahvaltısında 9 kere yumurta yemişim. 6 kere de yememişim

Yumurta yediğimde havanın sıcaklığı ortalama 12 derece. Yemediğimde ise 15 derece

O zaman ben yumurta yediğimde hava bariz şekilde soğuyor diyebilir miyiz. Yarın dışarı çıkıcam üşümemek için yumurta yemekten sakınmalı mıyım.
Bırak koreografi işini de 3lü defansın nası patladı onu anlat Ali Beşiktaş efendi

Totem değil. Kareografi bariz rakibi gaza getiren götünü kaldıran bir olgu. Rakip ben önemliyim benim maçımda kareografi yapıyorlar iyi oynamalıyım kafasına giriyor.

Geri
Üst Alt