Cimbom'da Aday Sayısı 4'e Çıktı

Melih Akan

Berlin Panteri

gshaber3_7BZXE.jpg

Yeni teknik adam, Çarşamba günü yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası netlik kazanacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktörlük için en güçlü aday ise Thomas Tuchel...

Detaylar GSC Portal'da...

:cay: Herkese benden cay.. :indecisiveness:

Hitzfeld gibi bir adama rağmen orada en mantıklı isim hala Tuchel.

adaylara bak hepsini toplasan bir denizli etmez chopleri kovalayin sayin baskanim

Spaletti olmasın.

Hitzfeld gelmez.

Tuchel veya Jorge Jesus'tan biri olmalı.

Ben Jorge hayranıyım keşke o olsa ama maliyeti çok olacaktır.

Olursa Jorge olsun ama, olmazsa Tuchel en mantıklısı.

Ben de Jesus'u isterim ama Benfica ile devam ediyor sözlesmesi.Müthis bir adam.Umarım Tuchel'de bir sıkıntı olmaz.Sag salim bitsin artık su teknik meseleler topcu transferinde adım atamadık henüz.

Hepsini toplasan bi Denizli etmezmis, evet dagilabiliriz gunun yorumu budur..

:D

mancinide terimden iyi zaten:)

tek forvet oynatcak buragi klubeye hapsetcek

kanatlar aldircak

savunma yapmayi ogretcek:)

bu adaylar icinde muthis ongorulerinizi yazinda ogrenelim simdiden

mancinide terimden iyi zaten:)

tek forvet oynatcak buragi klubeye hapsetcek

kanatlar aldircak

savunma yapmayi ogretcek:)

bu adaylar icinde muthis ongorulerinizi yazinda ogrenelim simdiden

Terim bikere camiaya ihanet etmiş bi zaattır onu anca aziz Yıldırım gibilerle kıyaslayalım sinyor Mancini iyi bi adam.

en mantıklısı Jesus'tur. Tuchel tamam potansiyelli ama henüz baskı ile tanışmadı bu ülkede yerler ama Jesus gelirse Mourinho gelmiş kadar sevinirim.Portekiz Ligi bizim lige baya benziyor bu avantaj, her zaman şampiyonluk kovaladığından baskıya hazır, birçok genç isim kazandırdı ve tempolu hucüm oynatıyor.Eğer yönetim Jesus'u alabilirse olağanüstü iş yapar. 20m euro ile 4-5 iyi genç getirir ve tempolu bir futbol izleriz

bu aysal fanatiklerinin dustugu durum benden kotu yaaaaa aciyorum harbiden

biz gs a uzuluyoruz ama sorun degil alistigimiz sey

ama aysalsporlularin psikolojik travma gecirmemeleri allahin lutfu olsa gerek:)

hem rezil ol hem sevdigin klup 20 puan fark atarken 20 puan fark yesin

Anti Aysalci gelmis, sen biraz sakin ol. Yorumlarini gunlerdir takip ediyorum, icerik 0%. Mantik 0%. Yonetim dusmanligi 100% (ozellikle Unal Aysal a).

Sizin gibilerin dusunceleri hep ayni zaten, Terim-Denizli-Lucescu-Gerets, bu dortlunun etrafinda doner bu kulub, birisi terk eder, digeri yasli dede olmus naptigi belli degil, digerine teklif goturduk gelmiyor, oburu zaten Arabistan da falan takiliyor.

Sonra Tuchel, Jorge Jesus, Deschamps lar falan cop.

He canim sen cok akillisin masallah..

Anti Aysalci gelmis, sen biraz sakin ol. Yorumlarini gunlerdir takip ediyorum, icerik 0%. Mantik 0%. Yonetim dusmanligi 100% (ozellikle Unal Aysal a).

Sizin gibilerin dusunceleri hep ayni zaten, Terim-Denizli-Lucescu-Gerets, bu dortlunun etrafinda doner bu kulub, birisi terk eder, digeri yasli dede olmus naptigi belli degil, digerine teklif goturduk gelmiyor, oburu zaten Arabistan da falan takiliyor.

Sonra Tuchel, Jorge Jesus, Deschamps lar falan cop.

He canim sen cok akillisin masallah..

sen ve ekurilerinin elitizm masturbasyonu bizi ihya etti halbuki:)

ne yazikki futbol elitler tarafindan oynanmiyor vf elitler tarafindan yonetilmesi sart degil

once bir bunu kavra

ikincisi geretsi falan anlarim alakam olmazda

lucescuyada bok atma zihniyetin komedi

aysal almis olsa simdi orangutan gibi boguruyor olurdunuz forumda

tuchel gelmesin onada sallarsiniz zaten

hayatinda avrupa kupasi maci oynamamis bir td u koca klubun basina getirmeyi vizyon saniyorsunuz acinacsk haldesiniz

sonrada buyuk klup yapcak bizi aysal diye dolasirsiniz etrafta

zati muhteremin hic bir plani programi olmadigini gormek icin oldukca kor olmak lazim lakin

sonucta manciniyede hagiyede teklif goturmus bir insandan bahsediyoruz

o kadar iki yuzlusunuzki bu konuda

hagi teklifi kabul etmedi konusunun altinda hagiye sallayip aysal baskanim sanami teklif goturcek yada basin gene uyduruyor aysal salakmi yazip

aysal hagiye teklif goturdum diyince duymamaxliga grlen insanlarsiniz

lafim sana olmayabilirde olabilirde

alinmak isteyen alinsin

sen ve ekurilerinin elitizm masturbasyonu bizi ihya etti halbuki:)

ne yazikki futbol elitler tarafindan oynanmiyor vf elitler tarafindan yonetilmesi sart degil

once bir bunu kavra

ikincisi geretsi falan anlarim alakam olmazda

lucescuyada bok atma zihniyetin komedi

aysal almis olsa simdi orangutan gibi boguruyor olurdunuz forumda

tuchel gelmesin onada sallarsiniz zaten

hayatinda avrupa kupasi maci oynamamis bir td u koca klubun basina getirmeyi vizyon saniyorsunuz acinacsk haldesiniz

sonrada buyuk klup yapcak bizi aysal diye dolasirsiniz etrafta

zati muhteremin hic bir plani programi olmadigini gormek icin oldukca kor olmak lazim lakin

sonucta manciniyede hagiyede teklif goturmus bir insandan bahsediyoruz

o kadar iki yuzlusunuzki bu konuda

hagi teklifi kabul etmedi konusunun altinda hagiye sallayip aysal baskanim sanami teklif goturcek yada basin gene uyduruyor aysal salakmi yazip

aysal hagiye teklif goturdum diyince duymamaxliga grlen insanlarsiniz

lafim sana olmayabilirde olabilirde

alinmak isteyen alinsin

alinti yaptigina gore cevab hakkim dogdu.

ilk once yazdiklarimi iyi oku, kimse Luce ye bok atmadi, tam tersi teklif goturduk ama gelmiyor adam. Yapacak birsey yok yani.

Diger 3 adamin ne aahi kalmis ne vaahi.

Sonra Tuchel in avrupa maclarina cikmamis, ee ne demek simdi? Simeone, Mourinho, Jorge Jesus lar nasil bugunki adamlar olmus, bunlar gok yuzunden mi geldiler? Insan hocanin kabiliyetine bakar, bazilari gibi saf olup sadece isme odanlanmayiz merak etme.

Mancini zaten kalmak isteseydi kalacakti, onu gondermek isteyen taraftar toplulugu zaten futbol fakiri, neymis Terim Imparator, guldurmeyin, adam bizi satti hala yalayip duruyorlar.

Zaten sizlere gore Baskan gitmeli, yerine dede Alp Yalman gelecekmis falan de, ozaman eski gunlere donecekmisik.

Sizlere tavsiyem: hayat devam ediyor, ilk once bi uyanin, sonra gelecege bakin. Yarinlari gormek/dusunmek lazim, zaman degisiyor, eski gunlerde takildin mi hic bir yere varamazsin.

Artik anlayana..

not": Zamani geldiginde Baskan bile elestirilir, o kadar saf insan toplulugu yok merak etme.. Gercekleri soylemekten kacmam.. iyi veya kotu..

Geri
Üst Alt