Cimbom'da Aday Sayısı 4'e Çıktı

en mantıklısı Jesus'tur. Tuchel tamam potansiyelli ama henüz baskı ile tanışmadı bu ülkede yerler ama Jesus gelirse Mourinho gelmiş kadar sevinirim.Portekiz Ligi bizim lige baya benziyor bu avantaj, her zaman şampiyonluk kovaladığından baskıya hazır, birçok genç isim kazandırdı ve tempolu hucüm oynatıyor.Eğer yönetim Jesus'u alabilirse olağanüstü iş yapar. 20m euro ile 4-5 iyi genç getirir ve tempolu bir futbol izleriz

10 numara olur ama Benfica'yı bırakırsa daha büyük bir takım icin bırakır. Kusura bakmayın ama biz bir Benfica seviyesinde değiliz.

alinti yaptigina gore cevab hakkim dogdu.

ilk once yazdiklarimi iyi oku, kimse Luce ye bok atmadi, tam tersi teklif goturduk ama gelmiyor adam. Yapacak birsey yok yani.

Diger 3 adamin ne aahi kalmis ne vaahi.

Sonra Tuchel in avrupa maclarina cikmamis, ee ne demek simdi? Simeone, Mourinho, Jorge Jesus lar nasil bugunki adamlar olmus, bunlar gok yuzunden mi geldiler? Insan hocanin kabiliyetine bakar, bazilari gibi saf olup sadece isme odanlanmayiz merak etme.

Mancini zaten kalmak isteseydi kalacakti, onu gondermek isteyen taraftar toplulugu zaten futbol fakiri, neymis Terim Imparator, guldurmeyin, adam bizi satti hala yalayip duruyorlar.

Zaten sizlere gore Baskan gitmeli, yerine dede Alp Yalman gelecekmis falan de, ozaman eski gunlere donecekmisik.

Sizlere tavsiyem: hayat devam ediyor, ilk once bi uyanin, sonra gelecege bakin. Yarinlari gormek/dusunmek lazim, zaman degisiyor, eski gunlerde takildin mi hic bir yere varamazsin.

Artik anlayana..

not": Zamani geldiginde Baskan bile elestirilir, o kadar saf insan toplulugu yok merak etme.. Gercekleri soylemekten kacmam.. iyi veya kotu..

algoritma sifir

tam bir tek forvet oynayalim algoritmasi bu

mancini istese kalirmis

morinyo avrupa kupasimi oynamismis

he evet sende hemen buldun oyle birini

tamam tuchel iste

ne zekisiniz be

herseyini oturtmus takimlar bu riske girmio

bulent tulunu sag kolu yapan- yonetim kurulu toplantilarini fino kopek esliginde yapan klup bunu denesin dimi

keske bende susam sokaginda yasasam sizin gibi:)

sen once bir yeruuzune cik sonra futbol konusursun

algoritma sifir

tam bir tek forvet oynayalim algoritmasi bu

msncini istese kalirmis

sen once bir yeruuzune cik sonra futbol konusursun

He kardesim amma biliyorsun bu konulari, seni yonetime almak lazim, ancak ozaman kurtulur bu takim..

Algilama perfect..

mancinide terimden iyi zaten:)

tek forvet oynatcak buragi klubeye hapsetcek

kanatlar aldircak

savunma yapmayi ogretcek:)

bu adaylar icinde muthis ongorulerinizi yazinda ogrenelim simdiden

bence Terim hic bir seyi Mancini den iyi degildir, adam her sene nerde olsa en az bir kupa kaldiriyordu. Belki bizde Terim daha iyi, ama buda mantikli dir, cünkü evinde, alismis ortam filan, ona göre Mancini cok iyi isler cikardi.

tuhcel hayir dedi, spalettide gelmesin zaten (manciniyi niye koydunuz o zaman), jorge jesus gelmez, hitzfield son aday

iyiyse tutsaydik benim icin sorun yok

coluk cocuk getirmekten iyidir

ben zaten tumasindan yanaydim. Tuchel güzel bir hoca dir, Mainz da cok fena isler yapti, ama sonucta Bakalli yönetmek ile Sony gibi Firma nin Ceosu olmak ayni degildir gibi bir olay. Cünkü ne taraftar baskini var Mainz da, ne Uefa görmüs ler, ne Derby var. Cok daha rahat ortam.

Ama iste Türk mantalite, biz den bisey olmaz. Diyelim ki geldi Tuchel, bu taraftar iki gün sonra asar, üc gün sonra da Yönetim keser, ve yeni aday bulunmaya calisinir.

ben zaten tumasindan yanaydim. Tuchel güzel bir hoca dir, Mainz da cok fena isler yapti, ama sonucta Bakalli yönetmek ile Sony gibi Firma nin Ceosu olmak ayni degildir gibi bir olay. Cünkü ne taraftar baskini var Mainz da, ne Uefa görmüs ler, ne Derby var. Cok daha rahat ortam.

Ama iste Türk mantalite, biz den bisey olmaz. Diyelim ki geldi Tuchel, bu taraftar iki gün sonra asar, üc gün sonra da Yönetim keser, ve yeni aday bulunmaya calisinir.

dunyanin hic bir buyuk klubu tuchel gibi adama kolay kolay sabretmez

biz hic sabretmmeyiz

Care

aabcf952-b1fe-48ca-9b63-27854c96f49e_JuandeRamos-UEFACup468.jpg

Sneijder ve Muslera'yı satıp, transferi noktalayalım. Hoca ve yeni transfere gerek yok. Bu kafayla zaten 8. falan oluruz, bari paramız cebimizde kalır.

sonuna gulucuk koymasan belki ciddiye alinirsin

Tamam aslanim, sen merak etme bidaki sefer yapariz senin icin, yoksa sen ciddiye almasan olmaz tabi, cok onemli bir husus..

(bunu bana soyleyen her mesajinda gulucuk koyan kisi, eski mesajlarina baktin mi yeterli)

jorge jesus u benficadan koparmak mou yu chelseadan almak gibi bisi

Geri
Üst Alt