Cimbom'da Favori Nicolas Lombaerts!

Emre Arslan

Cezalı
116-1.jpg

Vitor Hugo’da aradığını bulamayan sarı-kırmızılılar, Zenit’in gözden çıkardığı 31 yaşındaki Lombaerts’i renklerine katmak için harekete geçti. Lucescu’nun kolaylık sağlayacağına söz vermesi üzerine yönetim, transferi bitirme aşamasına geldi.

Savunmaya en az bir takviye yapmak isteyen G.Saray yönetimi, Zenit forması giyen ve Rus ekibinin gözden çıkardığı Nicolas Lombaerts transferinde sona yaklaştı. Daha önce Vitor Hugo'yu ön planda tuttuğu için Lombaerts için ağırdan alan yönetim, Konya maçının yaklaşmasıyla birlikte vites yükseltti. Serdar ve Koray'ın sakatlığı, Chedjou'nun da yolcu olması nedeniyle stoperde aciliyet var.

Semih ve Hakan'ın alternatifsiz kalmasını istemeyen yönetim, Hugo'nun bonservisini karşılayamayacağı için Lombaerts için harekete geçti. En kısa sürede Rusya'ya sefer düzenleyecek olan yönetim, daha önce temasta bulunduğu Belçikalı yıldızın transferini noktalayacak. Lombaerts de daha fazla forma şansı bulacağı için Galatasaray'a sıcak bakıyor.

AMK Spor

Cimbom'da Favori Nicolas Lombaerts!

Çok düşmüş piyasa değeri son 1.5 sezonda.

Normalde beğendiğim bir herifti.

Son 5-6 yılda 3 aylık sakatlık süreci var.Gelse her türlü yararlı olur kanaatindeyim.Sumocudan iyidir

Lombarts
Hugo
Dayneris midir nedir 1 98 li
Vida

Her gün biri cikiyo ha

*taptap*

Hic begenmedigim adamlari bulup getirirler ne hikmetse :D

Ozamanlar üst düzey bir savunma oyuncusuydu ama artik eskisi kadar iyi durumda degil

Ama Elimizdeki stoperlerden iyi oldugu kesin

Bir zamanların iyi oyuncusu kontejanı Sneijder, Podolski, De Jong ve Selçuk tarafından tamamı ile dolu bence.

Bize Muslera gibi gelip en az 5 sene aynı performansı verebilecek isimler lazım.

Bi şimdi çıkan isimlere bak birde sn. Aysal döneminde çıkanlara bak. İnsan hayret ediyor.

Geri
Üst Alt