Cimbom'da Hedef Dembélé ve Rodallega!

O eleman Turkiye de acayip oynarda biz alamayiz o ayri.

Linnesten bahsediyorum kanka yav. TR Linnesin ligi değil. Meunier bek sorunumuzu komple çözer fakat dediğin gibi alamayız.

Ne oldu bu akşam yürüyüş vardı floryaya yalan mı oldu o iş? :D

Linnesten bahsediyorum kanka yav. TR Linnesin ligi değil. Meunier bek sorunumuzu komple çözer fakat dediğin gibi alamayız.

Ne oldu bu akşam yürüyüş vardı floryaya yalan mı oldu o iş? :D

Dogru diyorsun.

Sanirim Berat ve Murhan gitmis sadece :)

Sağ kanat: Sinan/Bruma
Sol kanat: Poldi/Amrabat
Santrfor: Klose/Dembele

önümüzdeki sezon olması gereken hücum hattı.

Bizde o ruyadan cikmayalim :)

Dursun bizi ne hallere dusurdu :(
Lucid ruya olayini ogrenmemiz lazim, bu herifin gidecegi yok. :D

Gectigimiz yillardaki transfer nobetlerini hatirliyorsun degil mi ? Dakikada 2 3 sayfa falan atardi... Bir de simdiki hale bak.

Gectigimiz yillardaki transfer nobetlerini hatirliyorsun degil mi ? Dakikada 2 3 sayfa falan atardi... Bir de simdiki hale bak.

Aynen. Her hafta yeni nobet konusu acardik neredeyse. Simdi konu acmayi birak sayfalar zor ilerliyor. Dursun geldiginden beri boyle.

Abi ben öyle fazla transfer filan da istemiyorum. Çıkıp desinler ki eldeki çöpleri satıyoruz. Bruma, Telles ve Dzemaili'yi de tutuyoruz. Serdar geldi. Bir ortasaha bir de adam gibi bonservisi elinde santrafor alıp kapatacağız desinler razıyım.

Para olacak Ousmane Dembele'yi de alacaksın :(

bak-bunu-burdan-alin-capsi.jpeg.732c7676015632d466914b4d2734bf42.jpeg

rodegellaya dilenen taraftar zavallılığı derim efendim..yönetimide,taraftarıda futboldan gram anlamıyor.

Geri
Üst Alt