Cimbom'da Kale Tamam, Sağ Bek Yolda

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

sinan_Q7XBL.jpg

Yedek kaleci olarak Sinan Bolat ile rakamlarda küçük farklar kaldı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Bu sinan kayserisporda surekli hatali goller yemiyormuydu?

ReReReRaRaRa

Yedek kaleci olarak Sinan Bolat iyi hamle

Hakan Arıkan şu an çok daha iyi. Yedek kaleci de tecrübe şart.

sinan aldık kaleci sinan anlaşıyoruz genç sinan anlaşıldı denıyo e başka sinan varmı :)

Şahsen Hakan'ın gelmesini isterim ama Eray gibi bir tehdit olunca Sinan'a da hayır diyemem.

Sinan yerine hakan arikan i tercih ederim.

Bir macta 8 yedi diye karalamamak lazim. Yetenekli kaleci hakan arikan.

ReReReRaRaRa

Hakan kötü kaleci demiyorum vasat bir kaleci. Ayrıca maçlarda hatalı goller yediği zaman yönetime sallayacaklar 8 yiyen kaleci aldınız diye .

Sinan bu saatten sonra bizde oynayamaz.Kayseri'nin küme düşmesindeki 2-3 faktörden bir tanesi.

Erciyes'ten Gökhan Değirmenci veya Buca'dan Ömer Kahveci alınabilir.

adam bir maçta gol attı diye ortaya çıktı kalecilik meziyetleriyle değil... hakan arıkan'ı tercih ederim kesinlikle...

Sirf bir dönem yurtdisinda oynadi diye Hakani begenmeyip sinani isteyenler var... bu sinan resmen kova. Kayserinin düsmesinde rolü büyüktür.

sinanı ben beğenmiyorum. hakanda iyi değil ama sinan tam kova. bütün toplara atlıyormuş gibi yapıyor ama hiç kurtardığı yok.

hakan olmazsa sinan ideal seçim olur bizim için birde tarıkdan şenere kaymışız sanırım şener konusunda şüphelerim var açıkcası tam çözemedim o oyuncuyu bana sabri'nin iyi orta açanı gibi geliyor...

Sinan ın kulüp bulamayıp Kayseri ye gitmesine ne diyorsunuz?

Antebin kaleciyi türk yapsak taş gibi adam vala kaç senedir oynuyor ülkemizde ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt