Cimbom'da Scout Ekibinin İki Gözdesi İçin Harekete Geçildi

Melih Akan

Berlin Panteri
cimbom_2_oyuncu.jpg

Galatasaray yeni sezon için transfer çalmışmalarına başladı. Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı kulübün scout ekibiyle toplantı yapmış ve çalışmalar ile ilgili bilgi almıştı. Sarı-kırmızılılara bu toplantıda Arjanti'nin River Plate kulübünde oynayan genç stoper Alvarez Balanta ve Almanya'nın Mainz kulübünde oynayan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Choupo Moting'i önerdi.

21 yaşındaki Kolombiyalı stoper Balanta, agresif ve hırslı yapısı ile birçok Avrupa kulübünün de transfer listesinde bulunuyor. Geleceğin önemli savunmacıları arasında gösterilen Balanta'nın River Plate ile olan sözleşmesi 2017 yılında sona erecek. 1.81 boyunda olan ve hava toplarındaki etkinliği ile dikkat çeken sol ayaklı stoper, bu sezon Arjantin ekibi ile 37 maça çıktı.

balanta.jpg

balanta.jpg

Mainz'in golcü oyuncusu Moting'i ise İtalyanın dev kulübü Inter de istiyor. Kamerun milli takımında da forma giyen 25 yaşındaki oyuncu bu sezon Bundesliga'da 31 maçta 9 gol atarken 3 de asist yaptı. Kamerunlu golcünün sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

moting.jpg

Ünal Aysal'ın scout ekibiyle yaptığı toplantının ardından iki oyuncunun da gözetim altında tutulması ve teknik heyetin onayı halinde alınması talimatı verdiği öğrenildi.

3puan

Moting'i tanimiyorum tbh ama Balanta gelsin muthis transfer olur

Yuh. Choupo Moting iyi küfür yer haa maclarda. Kücük takim oyuncusu. Öbürünü tanimiyorum.

I am the one who knocks!

Balanta eminim bundan 5 sene sonra elden kaçanlar başlığında olacaktır sakatlanmazsa ama bize gitmez. Bizim ligte oynayacak stoperlerin bir kaç tahtası eksik olmalı başarılı olmaları için. Skrtel tam bizlik aslında.

Forvete bu adamı alırsak yazık.

Hannover'In forveti var onu alalım Chupo'yu alacağımıza..

CHUMPo moting umarim iyidir

Scout ekibine bak çay demle. Moting'i önermişler önere önere. Tam bjk'ye layık bir scout ekibiymiş bu.

Ya ne balantasi arkadas semihin yerine oynayacaksa gelsin ama bize uzun boylu min 188 falan adam lazim

scout ekibi derhal kovulmali!

bruma,ontivero,hajrovic,oguzhan,koray,burdiso bunlar simdi nerde?

bende football manager oynyorum kardes :D

her yil Galatasarayi sampiyonlar ligi sampiyonu yapiyorum, messi ve ronaldoyu bile aldim yani

bu scout ekini bildigin football manager inek kafalilar..

5-0-3 yabanci varken bunlari almak intihar etmektir

alacaksak bir oyuncu oda nuri sahin ayarinda yerli oyuncu olmali. alamiyorsak, almayalim kardes

bugun alt yapida ontivero kadar oynayacak adam var

Bizim scout ekibinin futboldan anlamadigi ortada zaten. Alinan adamlara bakarak bunu anlayabiliriz.

scout ekibi derhal kovulmali!

bruma,ontivero,hajrovic,oguzhan,koray,burdiso bunlar simdi nerde?

bende football manager oynyorum kardes :D

her yil Galatasarayi sampiyonlar ligi sampiyonu yapiyorum, messi ve ronaldoyu bile aldim yani

bu scout ekini bildigin football manager inek kafalilar..

5-0-3 yabanci varken bunlari almak intihar etmektir

alacaksak bir oyuncu oda nuri sahin ayarinda yerli oyuncu olmali. alamiyorsak, almayalim kardes

bugun alt yapida ontivero kadar oynayacak adam var

Cok agir futbol fakiri bulunmustur an itibariyle..

Geri
Üst Alt