Cimbom'da Scout Ekibinin İki Gözdesi İçin Harekete Geçildi

Arkadas scout ekibinin görevi Messi gibi futbolculari teknik ekibe önermek diye biliyor.

Cacik olmaz cacik.

Bizim scout ekibinin futboldan anlamadigi ortada zaten. Alinan adamlara bakarak bunu anlayabiliriz.

aynen katiliyorum

muslera+ujfalusi+elmander+necati+melo gibi transfler sizce daha iyi olmazmi?

hajrovic ve ontivero gibi daha 2pas yapmayan beceriksizlere yatirim yapacagimiza`?

ontivero messimi olacak? lavezzimi, onu birak amrabat olabilecekmi`?

hangi potensiyali gorup almislar

scout ekibi derhal kovulmali!

bruma,ontivero,hajrovic,oguzhan,koray,burdiso bunlar simdi nerde?

bende football manager oynyorum kardes :D

her yil Galatasarayi sampiyonlar ligi sampiyonu yapiyorum, messi ve ronaldoyu bile aldim yani

bu scout ekini bildigin football manager inek kafalilar..

5-0-3 yabanci varken bunlari almak intihar etmektir

alacaksak bir oyuncu oda nuri sahin ayarinda yerli oyuncu olmali. alamiyorsak, almayalim kardes

bugun alt yapida ontivero kadar oynayacak adam var

bruma ve koray disinda saydiklarin maalesef ise yaramaz adamlar. daha bunun salih dursunu falan var hatta

su ontivero büyük skandal zaten arjantin ligi desen orada bile oynamamis, nerede izleyip aldilar bu cocugu merak ediyorum.. komisyon alan vardir bu transferden eminim.. bu futbolcu resmen amatör cocuk daha..

mainz forveti nedir :S lukaku benteke tarzı genç 1.sınıf forvet beklerken :S

Devre arası yapılan transferlerin çoğu fiyasko. Telles eh işte diyebiliyoruz o kadar. Hem süre verilmiyor hem de transfer ediliyor anlamsız cidden en iyisi elden çıkarıp Bruma projesinin altından kalkmak olmalı hedef. Bize şuan şampiyonlar liginde doğrudan katkı verecek iyi oyuncular gerekiyor.

Ya arkadaş hem genç oyunculara yöneliyosun hemde o takımın başına manciniyi getiriyosun olur şey değil ya mancini kovulmazsa durumumuz çok vahim

Hesap Makinesi

Biz bu taraftar profiliyle bi' adım ileri gidemeyiz. Daha top oynamayan çocuğa çöp diyor adam. Gel de gülme.

Valla Balanta denenmesi gereken bir oyuncu özellikle Puyol'dan boşalan yeri Balanta ile doldurmak isteyen Barcelona varken alabileceğimizide sanmıyorum adamlar bu tür lafları duyunca sözleşmesine 30m € 'ya serbest kalır maddesi koymuş adamlar resmen 15-20m € altı teklif etmeyin diyorlar ayrıca Dany ile kıyaslamak biraz tuaf Dany yaşı itibari ile fazla öğrenecek birşeyi kalmamış Balanta daha 21 yaşında Ulfa biraz birşeyler öğretse gelişir diye düşünüyorum ve hız olarak dehşet bir hızı var kontralarda iyi top sürebiliyor uzun paslarda zayıf en iyi özelliği ise sol ayaklı sağ ayaklı bir defans ile ters kademe yapabilirler.

aynen katiliyorum

muslera+ujfalusi+elmander+necati+melo gibi transfler sizce daha iyi olmazmi?

hajrovic ve ontivero gibi daha 2pas yapmayan beceriksizlere yatirim yapacagimiza`?

ontivero messimi olacak? lavezzimi, onu birak amrabat olabilecekmi`?

hangi potensiyali gorup almislar

hangi konuya girersem girim hulusinin postlari goz kamastiriyor

+rep

hangi konuya girersem girim hulusinin postlari goz kamastiriyor

+rep

"scout ekibi derhal kovulmali!

bruma,ontivero,hajrovic,oguzhan,koray,burdiso bunlar simdi nerde?

bende football manager oynyorum kardes :D

her yil Galatasarayi sampiyonlar ligi sampiyonu yapiyorum, messi ve ronaldoyu bile aldim yani

bu scout ekini bildigin football manager inek kafalilar..

5-0-3 yabanci varken bunlari almak intihar etmektir

alacaksak bir oyuncu oda nuri sahin ayarinda yerli oyuncu olmali. alamiyorsak, almayalim kardes

bugun alt yapida ontivero kadar oynayacak adam var"

Evet bayağı :asd:

Bu sene ne çıkacağı belli olmayan oyuncular almamiz lazım. Terim'in geldiği sene yabancı transferler çok iyiydi. Kaliteli oyuncu olur biraz düşüş yaşayan oyuncuları almıştık. {Ujfa, Melo, Eboue}

Türkiyede bu yabancı sınırlaması olduğu sürece dunyadaki genç oyuncuları geliştirip yüksek fiyatları sahtma ihtimali çok düşük Türk gençlerin gelişimini bile bekleyemiyoruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt