Cimbom'da Serdar Taşcı Bombası

Ömer toprak dan daha iyi benim gözümde .

Eğer hala sakat değilse gelebilir. Üstelik kiralık gelecek pek bir risk almamış oluruz.

Aman ne bomba. Zan vol.2

Tabi müzmin bir sakatimiz yok su an kadroda onun icin hemen yenisi lazim.

Gelsin.

tapatalk

adam hala stuttgarda oynadigini bi tek benmi saniyordum.:D

Beğenmeyenler imkansız olan Ömer Toprak ve Kaan Ayhan haricinde yerli stoper söylesin de bilelim. Ben arıyorum, arıyorum bulamıyorum başka bir isim..

Hadi insallah. Aziz,Demirok,Zan falan'dan kat kat daha iyi + Tercübeli, Türk Pasaportu var...Eski formuna dönse, baya iyi transfer olur...Maalesef sakatlik problemler var...

Okadar sakatlık sorunu yok. Bir geçen sene 6 ay saklık yaşamış.

Ondan önce dönem dönem 1-2 maclık sakatlık süresi geçirmiş.

Serdar taşcı uyar vallahi profili ile.

Aman ne bomba. Zan vol.2

Tabi müzmin bir sakatimiz yok su an kadroda onun icin hemen yenisi lazim.

Hahahhaa aynısını ben yazacaktım bombaya bak :D.

Ama şu da var.Zan kadro dışı zaten berbat stoper.

Serdar'ın tek sorunu sakatlık.

Elimizde 3 türk stoper var ve bu yabancı sınırında sıkıntı yaratabilir.Kiralık geliyorsa gelsin rotasyon için alınıyor zaten...

Hahahhaa aynısını ben yazacaktım bombaya bak :D.

Ama şu da var.Zan kadro dışı zaten berbat stoper.

Serdar'ın tek sorunu sakatlık.

Elimizde 3 türk stoper var ve bu yabancı sınırında sıkıntı yaratabilir.Kiralık geliyorsa gelsin rotasyon için alınıyor zaten...

Buna o kadar para verilecegine ve bu riske girilecegine, git kendi evladin Emre Can Coskunu falan al 4.stoper olarak kadroya. Bu kadar kolaydir. :encouragement:

Okadar sakatlık sorunu yok. Bir geçen sene 6 ay saklık yaşamış.

Ondan önce dönem dönem 1-2 maclık sakatlık süresi geçirmiş.

Serdar taşcı uyar vallahi profili ile.

Ama cok ciddi bir Sakatlik bu...Riskli bir transfer bu yüzden kiralik iyi...tutarsa cok rahatlariz...

Buna o kadar para verilecegine ve bu riske girilecegine, git kendi evladin Emre Can Coskunu falan al 4.stoper olarak kadroya. Bu kadar kolaydir. :encouragement:

Alman milli takımına kadar yükselmiş bir adamla daha tr kupasında bile sırıtan adamı karşılaştırmak yersiz bence.

Zaten ortada bir risk de yok kiralık gelecekmiş tutarsa yardırırız tutmazsa da kaybımız olmaz. Sakatlık sorunu olmasa avrupa'nın sayılı stoperlerinden biri olurdu Taşçı bana göre o seviyeye ulaşamasa bile bizim çok işimize yarayabilir

tapatalk

Ama cok ciddi bir Sakatlik bu...Riskli bir transfer bu yüzden kiralik iyi...tutarsa cok rahatlariz...

Şubata iyleşmiş ve nisan ,mayıs ayında oynamaya başlamış.

Ciddi sakatlık evet ama ölmedi sonucta :DD

Man der war vierzehn mal nationalspieler der kartoffels. Belanızımı istiyorsunuz bu yoklukda sorarlar adama o_O

fit bir serdar tüm yerli stoperleri donunda sallar

Rusalrin forumunu okuyun hele.. Adamlara nasil bir eziyet cektirmisse Serdar, pwk hayirli seyler yazmamislar..

Acilen satilmali diyorlar.

Asil tendonundan hep sakatlaniyormus ve Spartak'li doktorlara gore devamli oynayabilmesi cok cok zormus..

Adam bide kiralık opsiyonlu teklif edildiyse .. Beyler açık konuşuyorum "REDDETME LÜKSÜMÜZ YOK"

Geri
Üst Alt