Cimbom'da Teknik Değil, Futbol Direktörü Aranıyor

Futbol direktörlüğü gereksiz Türkiye için . Ama Ünal Aysal kurumsal olacağım diyorsa illa ki yapacaktır .

Bülent Korkmaz'ı istemiyorum . Florya'yı bir zamanlar yeniçeri ocağı gibi yönetmişti . Tam bir yabancı düşmanıdır .

Onun dışında Mustafa Denizli ve Şenol Güneş olabilir .

Sneijder´i sorun olarak gören adamdan futbol direktörü mü olurmus? Geciniz.

Ben Mancini´nin kagit üstünde (!), özellikle son dönemecte, basarili gözükmesine ragmen gönderilmesinden yanayim.

Luce Luce Luce

Son aday ise Bülent Korkmaz.

pppppppppppuuuuuhhahahahahahaha

Bulent gibi her firsatta Mancini'yi televizyonda elestiren bir adami onun yaninda calismaya getirmek nasil bir mantik olur? Yalan haber, bizim yoneticiler aptal degil herhalde.

Ne denizli ne güneş ne de Bülent korkmaz bize dünya futbolunda sözü geçen büyük isim lazım örnek zidane veya figo gibi.

Bülent ile o disiplin sağlanamaz. Bülent daha dün bu takımdaydı. Aslında dışarıdan bakıldığı gibi değildir Bülent. Esprili, hatta biraz sulu bir adamdır. Bu yüzden de disiplin konusunda yardımcı olabileceğini düşünmüyorum Bülent'in.

Niyedir bilinmez, efsanelerimiz çoğu bu konuda yetersiz. Tugay, Bülent, Arif, Hasan gibi isimler olamıyor. Belki Hakan Ünsal ama o da olmaz sanırım.

Neyse, haber de zaten sallamasyon gibi gözüküyor.

Hakan Unsal sacma sapan yazilar yaziyor Hurriyet'te. En son kupa macini Umut Bulut oyuna girince cevirdigimize dair muthis bir mac yorumu yazdi, Umut Bulut'un oyuna girmedigi macta...

Saçma sapan bişey aba altından sopa göstermekten başka işe yaramaz

Tapata

Önce futbol direktörü veya sportif direktör atarsın, o adam gider teknik direktörü getirir. Halihazırda bir teknik direktör varken böyle bir atama yapmak saçmalık. Ha çok istiyorsanız, kovun Mancini'yi, bir sportif direktör veya futbol direktörü (adına ne derseniz deyin) atayın, o gitsin hocayı seçsin. "Normal" bir kulüpte böyle yürür işler.

Bülent Korkmaz'ı severim ama gelirse Sneijder 4 aya kaçar ülkeden 10 numaralardan nefret ediyor adam resmen.

Bize medyada ağırlığı olan bir isim lazım. Mustafa Denizli olabilir bu isim de sportif direktör nereden çıktı, getirsinler Luce'yi 1 sene daha kanser olmayalım Mancini ile.

Ben mi yanlış biliyorum yoksa Futbol Direktörü biraz da futbolcudan ve piyasasından anlaması gerekmiyor mu?

Bunlardan belki Şenol Hoca bilir. Diğerleri bilmez.

bulent korkmaz gibi bir futbol cahili mumkunse yorumcu kalsin..

o meslekte cahillik iyi is yapiyor.. illa olacaksa denizli olsun.. onun disinda gerek yok..

Ne Bülent Korkmazı ya. Sakın ha.

Eğer böyle birşey olacaksa gerek yok Mancini tek devam etsin. Eğer Bülent gelirse Mancini'yi gönderir.

Mustafa Denizli hakkinda bir cok kisinin calismayi sevmiyor yorumlari oldu medyada ayrica kendisinin futbol bilgisinin üstün veya bize katkili olacagini sanmiyorum.

Bülent Korkmaz her ne kadar yeri ayri olsa Mancini olsun veya su an takimda olan kisilikler olsun üstün cikacagina inanmiyorum ayrica yönetime karsi bir tavir/durus da olmali malesef bunu hic göstermemistir bugüne kadar. Ayrica Yönetim olsun baska kongre üyeleri olsun bunlarin olasilikli oyunlarina karsi ayakta durma ihtimalini düsük bence.

Tek aday ve dogru aday. Profesyonel olsun egitimci olsun karakter olsun futbol bilgisi olsun Senol Günes inanilmaz büyük bir yatirim olur. Türk futbolunu icini disini bilen genel planlamayi yöntimden kat kat kat kat kat daha iyi yapacak. Teknik Direktörler ile konusma ve iletisim sekli ve beceresi yine ayni sekilde kat kat kat kat kat kat kat daha iyi olur... Futbolculara geleceksek Trabzonsporu 2010-2011 sezonu sampiyonu yapmistir! karakterler olsun büyük oyuncular olsun bunlarla calismasini a cok iyi bilecektir.

Senol Günes muhtesem olur ama aslinda TFF Baskani olarak görmek isterim kendisini. (buna da asla izin vermiyceklerine göre Galatasaramizda Futbol Direktörü Senol Günes bize zorlukla rüya ettigim basarilari 2-3 adim daha yakina getirecektir bence.

Gereksiz hatta sacma, tam Fenerbahce lik haber olmus..

mancininin kuyusunu hangisi daha çabuk kazacaksa o gelsin

Çeptalk

Geri
Üst Alt