Cimbom'dan Soldado Hamlesi

Melih Akan

Berlin Panteri
soldado2_2977179.jpg

Ada basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Tottenham’ın yıldız forveti Soldado ile anlaşmak üzere…

Hayal mı gerçek mi bilemiyorum.Olursa enfes bir hamle olur.Sneijder ile beraber en az 31 gol atar.Soldado'da olur Soriano'da olur.İki İspanyol'a da tavım.

aman Allahım gerçek olamayacak kadar rüya bir haber kaynakta yok adam gibi boşuna umutlandırmayın len!

Geçen sene izleyebildiğim bütün Tottenham maçlarını izledim. Gerçekten çok kötü bi sezon geçirdi fakat oynadığı her maçta kendini belli ediyordu. Kaldı ki Valencia performansı tartışılmaz. İnşallah diyelim

Tabi ki Soldado'ya seviniriz fakat acaba bu kadar para çıkacakken (haberin doğru olduğunu varsayıyorum.) daha yırtıcı bir forvet daha iyi olmaz mı ?

Mesela : Seydou Doumbia

Bizim bu adami bonservisiyle transfer etme ihtimalimiz yok.

Kaldi ki Tottenham bu adami neden kiralasin? Banko forvetini kiralik gönderecek kadar aptal olduklarini sanmiyorum.

Adam süper de birincisi bizim bütçemiz yetmez ikincisi Prandelli santrafor aramıyor. Aslında santrafor da şart bize ama biz bu sene ileri uçta o Burak'ı izlemeye mecburuz artık bunu kabullenmek gerek.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zSqLx-oQMg8[/media]

Geri
Üst Alt