Cimbom’un Gözdesi Açıkladı: “Ayrılıyorum”

Burakin Yunan versiyonu clde biraz kimildadi ingiltereye gitti ellerinde kaldı bekleneni veremedi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirli olsun

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Bu adama Yunan Burak demek için bu adamı izlememiş olmak gerekir. Teknik olarak çok çok üstün bi kere Burak'tan. Bizim leş ligdeki savunma oyuncularını sırtına alır gider, Burak gibi faul yapmaz. Kafa vurmayı biliyor üstelik. Alman altyapısı var ayrıca. Son sakatlığı yaşamasaydı adının bizle yan yana gelmesi söz konusu olmazdı. Lewandowski'nin yerine düşünülen adamdı lan bu, ne Burak Yılmaz'ı ?

Bende kendisini baya iyi bir oyuncu olarak biliyorum , Burak ile alakası yok , fizik olarak çok güçlü , fiziğine göre hızlı , hava hakimiyeti yüksek , son vuruşları iyi bir arkadaş değil mi kendisi ? Yanlış mı biliyorum ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mnbPoWBK-Ok[/media]​

Bu adama Yunan Burak demek için bu adamı izlememiş olmak gerekir. Teknik olarak çok çok üstün bi kere Burak'tan. Bizim leş ligdeki savunma oyuncularını sırtına alır gider, Burak gibi faul yapmaz. Kafa vurmayı biliyor üstelik. Alman altyapısı var ayrıca. Son sakatlığı yaşamasaydı adının bizle yan yana gelmesi söz konusu olmazdı. Lewandowski'nin yerine düşünülen adamdı lan bu, ne Burak Yılmaz'ı ?

allahım inşallah gelir. 25 yaşında 1.90 boyunda solak ama iki ayağı da iyi

Çöp değil lakin bor fırt ustu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ERsIp0wzZs4[/media]

Böyle bir sey Kadiköy'de yapsa,oh müthis olurdu. :D

Burak'la oyun tarzları, tamenen farklı.Fulham'a gitti sakatlandı,nerdeyse hiç oynayamadı.Ayrıca 88'li.İlk seçimimiz olmamalı ama iyi oyuncu.

Gelirse super transfer okur. Sakatlığı ne durumda ama bilmiyorum. Burakı küçük düşürmek istemem ama arada baya kalite farkı var bana göre

Ne gıcık bir adam.

Yunan mitolojisinin önemli golcüsü diye okuyorum sürekli bu adamla ilgili haberleri, tipi de müsait mitolojiye zaten.

Geri
Üst Alt