Çin Seddi'nin Nerede Olduğunu Bilemedi!

geçen günde ilk soruda elenen bi doçent muhabbeti vardı.
eğitimli insanları kötü göstermeyemi çalısıyorlar yoksa program olarak ilgimi toplamaya çalısıyorlar anlayamadım.

geçen günde ilk soruda elenen bi doçent muhabbeti vardı.
eğitimli insanları kötü göstermeyemi çalısıyorlar yoksa program olarak ilgimi toplamaya çalısıyorlar anlayamadım.

İlki Osman Bey. İki kuruş para İçin buna alet olmaları da eğitimlerine hakaret. Hoş kim bilir belki de belirtildiği kadar eğitimli değillerdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sebebini güzel açıklamış, soruyu okuyunca ben de dedim bu nasıl soru cevap Moğolistan falan mı diye.

malesef durum aynen böyle ileri gidiceğimize her anlamda geri gidiyoruz hemde çok hızlı şekilde

Gayet normal duraksaması. Sayısalcı biri ve tarihi sevemeyen biri olarak Bende bi gittim geldim sonra Mete Han aklıma geldi ordan cevaptan emin oldum. Aykut Elmasın açıklaması çok mantıklı ülkedeki eğitim sistemi basit gibi görünen soruları süsleyerek ekarte etmek. Bilgiye dayalı eğitim yok ülkede. Özellikle YKS sınavınında geçmiş olduğu son sistemle birlikte artık bütün sınavlar dikkat istiyor,Sayısal,sözel Mantığa dayalı artık sorular. Formülsel işlemler,işlem yetenekleri tarih oldu diyebiliriz.

İlki Osman Bey. İki kuruş para İçin buna alet olmaları da eğitimlerine hakaret. Hoş kim bilir belki de belirtildiği kadar eğitimli değillerdir.

Atv isin icindeyse herseyi bekliyorum reis gecen yil sozluklerden biri atv haberde aglayan bi herifin ne mal oldugunu hangi amacla zirladigini cikarmisti ortaya. Eden strak miydi ned stark miydi neydi herifin internet alemindeki adi.
Okuyacaginiza egitim alacaginiza evlenin cocuk dogurun tavsan gibi. egitim gorupte napacaksiniz kafası iste.

Neyini savunuyorsunuz bu CAHILLIKten baska bir sey degildir

Bilmemesi degil, seyirci jokerinden sonra diretmesi onu cahil yapar

Insan bilmedigini bilecek, cahillikten kurtulmanin yolu budur.

Ayrica bu adam hic sunamiyor bu programi Selcuk Yontem yine iyiydi.

Atv isin icindeyse herseyi bekliyorum reis gecen yil sozluklerden biri atv haberde aglayan bi herifin ne mal oldugunu hangi amacla zirladigini cikarmisti ortaya. Eden strak miydi ned stark miydi neydi herifin internet alemindeki adi.
Okuyacaginiza egitim alacaginiza evlenin cocuk dogurun tavsan gibi. egitim gorupte napacaksiniz kafası iste.

Milyoner yarışmasını çok iyi bilirim. Başvurudan geçtim. Çağırdılar. 2011 yılında. Kenan Işık zamanında bile bozmuşlardı. Başvuruya gelenlerin her biri ayrı bir tipti. Sıradan imajı olan bir iki kişiydik. Takip ettim. Onların hepsi yarıştı. Beni aramadılar. Kısacası Reytingin yoksa yarışamazsın bu programda

Milyoner yarışmasını çok iyi bilirim. Başvurudan geçtim. Çağırdılar. 2011 yılında. Kenan Işık zamanında bile bozmuşlardı. Başvuruya gelenlerin her biri ayrı bir tipti. Sıradan imajı olan bir iki kişiydik. Takip ettim. Onların hepsi yarıştı. Beni aramadılar. Kısacası Reytingin yoksa yarışamazsın bu programda

Yarışmaya katılsan telefon jokeri olarak kimi yazdırırdın? @Erman Türker mi yoksa @Keramettin Tanrıverdi mi?

Bilmesi gerekirdi ama şaşırmış-heyecanlanmış-tuzak sandı demekki.
Asıl problem 10 kişiden 1-2 kişinin böyle sanması gerekirken %49'un bunu bilmeyişidir ha hiç seyirci olarak gitmedim ama bundanda büyük problem bilmiyorum kelimesinin kullanılmayışıdır.

Kolay olsun zor olsun bilgi yarışmasında sana danışılıyor ve bilmediğin bir şeye sallıyorsun ...

Ayıp etmişler senin buradaki reytingin yeter.

Heyecan falan derken bence de insanda tuzak soru veya ters köse hissi uyandiriyor ilk önce.

Bence yüklenmek gereksiz, orada yasadigin heyecan ile adini bile unutursun bir an. Fazla sey etmemek lazim. Bu hanimefendi neyse de o docent prof bilmem ne herifin kendini ballandira ballandira anlatip ego kastiktan sonra ilk soruda elenmesi daha büyük bir olay bence

Ülkemizde sürekli komplo teorileri dile getirildiginden genclerimizin özgüveni yerlerde sürünüyor.

Her seyden süphe ediyorlar artik tuzak falan saniyorlar.

Ayrica egitim sistemi cok berbat.

Heyecan falan derken bence de insanda tuzak soru veya ters köse hissi uyandiriyor ilk önce.

Bence yüklenmek gereksiz, orada yasadigin heyecan ile adini bile unutursun bir an. Fazla sey etmemek lazim. Bu hanimefendi neyse de o docent prof bilmem ne herifin kendini ballandira ballandira anlatip ego kastiktan sonra ilk soruda elenmesi daha büyük bir olay bence
Sinavlarin single choice olmasindan dolayi en kötü salladigin bir kac cevap dogru cikmasi gerekir. 41 bin kisi falan sifir cekmis diye duydum. Öylesine girip cikmadilarsa büyük aptallik. Mesela Almanca sorulara baktim 25 sayfa 80 soru. Biz bu sinava girsek emin oldugumuz seylerde bile hata yapariz. Sayfalar ileledikce daha fazla sey okuman gerekiyor. https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YKS/YDTALM_01072018.pdf
Ama sorulari genel anlamda begendim söyle bazilarina baktim da okadar mantiksiz sorular sormamislar. Gayet kolay gibi duruyor basta. Ceviri disinda pek sorun yasamam gibi :D

Bu dönem ünide daha önce okulda gördügüm bir dersten sinava girdim, o da böyle tek cevabin dogru oldugu bir sinavdi (ünide tek herhalde öyle baska sinav yokmus sanirim) ama 1 gün önceden baktim biraz. Dönem boyunca bisey yapmadim dogru dürüst bildigim icin ama gecmeme ragmen iyi bir not alamadim isin dogrusu. 60 dk zaman vardi ve sorulari epey uzun tuttugundan bazen hemen sallayip digerlerine gectim.

Geri
Üst Alt