Çin Sitelerinden Cep Telefonu Almak

Serkan Yalçın

Sarı Üye
Evet Arkadaşlar son zamanlarda Çin sitelerinden telefon alışverişinde bulunan oldu mu? Olduysa geldimi :D veya sıkıntı yaşayan oldu mu?

telefon yerine tursu gelirse sasirmamali

70-80$ ve üstü gümrükte takılır. Ayrıca telefon olacağı için gümrük+telefon kayıt parası verirsin. 50$'a aldığın telefon 150-200$'a gelmiş olur ve Türkiye'de 2 yıl garantili satılan 200$'lık markaları telefonlara kıyasla 300 kat daha dandik ve kötü olması da, yanında hediyesi olur.

Almadım. Sıkıntı olmaz eline bir şey gönderirler ama ne gönderirler tamamen kişisel şansına kalmış bir durum. İlandakine benzeyen bir şey gelir kasa olarak büyük ihtimalle. İçini Allah bilir.

1) Yukarıdakileri sallama, onlarca güvenilir alışveriş sitesi var tam istediğin ürünü gönderirler.

2) Telefon gümrükten çok yüksek ihtimalle geçmez, anca gözden kaçırırlarsa falan geçebilir ki yine senin yasadışı bir yolla kayıt ettirmen lazım kullanabilmek için. O yüzden telefon veya telefon özelliği (3G vs) içeren bir cihaz getirmek pek mantıklı değil.

fake-hdd.jpg

HDD aldigni sanan eleman :D

Alma, istediğin telefonun gelme ihtimali çok düşük.

Alibaba gibi güvenilir sitelerde alışveriş yapabilirsin ama orada da toptan satışlar var genelde.

Ayrıca telefonların gümrükten geçme sıkıntısı var, sadece Çin'e mahsus bir şey değil bu da. Çin ile Türkiye arasında elektronik fiyatları zaten çok fazla değil orjinal ürünlerde. Türkiye'de 300 lira ise Çin'de 200 lira orjinal ürünler. Yapacağın masraflarla zaten buradaki fiyatını bulur. Amerika'dan alırsan daha uygun olur.

Ben çok alıyorum telefon,uydu vs.. şuana kadar sıkıntı yaşamadım bu haftada 5 tane Dreambox aldım salı günü gelecek normalde umarım gümruge filan takilmaz ama fransa rahat bu konuda.

Site olarak Aliexpress-Alibaba.Com gold supplier den alın

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

İlk defa almıyorum aslında.3-4 ay önce eşim için bir tane almıştım 320 tl.ye. Gelen telefon flash tv de satılanlar gibi değil. Burda eş değer ürünler 1.000 TL. ye satılıyor. O kadar iyi bir telefon. Çok memnun kaldık ve bende kendimede bir tane almak istiyorum. Son zamanlarda gümrük işi çok sıkı olmaya başlamış sanırım. 2014 yılı içinde deneyimi olan varmı onu sormak istedim. Yani gelecek telefonun kalitesi hakkında şüphem yok. Imei konusunu da telefonun özelliği sayesinde kendim hallediyorum.

Ben çok alıyorum telefon,uydu vs.. şuana kadar sıkıntı yaşamadım bu haftada 5 tane Dreambox aldım salı günü gelecek normalde umarım gümruge filan takilmaz ama fransa rahat bu konuda.

2014 yılı içinde hiç telefon aldın mı renkdaş.

2014 yılı içinde hiç telefon aldın mı renkdaş.

Ben Fransadayim renkdaş burda bir iki telefondan fazla almadıkmi sıkıntı olmuyor.

Çok kaliteli telefonlar var artı burda IMEI kayıt sorunu falanda yok kart takip kullanıyoruz

napican lan 5 taneyi

Dealextreme vs... gibi sitelerden alırsan aldığın ürün gelir, hıyar gelir vs... gelir diyenler ne demek istemiş anlamadım.

70-80$ ve üstü gümrükte takılır. Ayrıca telefon olacağı için gümrük+telefon kayıt parası verirsin. 50$'a aldığın telefon 150-200$'a gelmiş olur ve Türkiye'de 2 yıl garantili satılan 200$'lık markaları telefonlara kıyasla 300 kat daha dandik ve kötü olması da, yanında hediyesi olur.

gerçi bana ıraktan geldi 100 lira vargi ödedim 15 lirada kayıt parası operatöre zaten telefon 200 liralık babam 100 dolara almış :)

dx.com ıvır zıvır için güvenilir bir site ama telefon, tablet falan alma netten.. gereksiz bi uğraş.. yurtiçinde bile güvenilirliği kanıtlanmamış sitelerden online alışveriş yapma..

Geri
Üst Alt