Çin'den ABD'ye Yüksek Hızlı Tren Projesi

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
13 BİN KİLOMETRELİK MESAFEDE YOLCULUK 2 GÜN SÜRECEK

"Çin-Rusya artı Amerika hattı" takma isimli projenin 13 bin kilometrelik bir mesafeyi birleştirmesi planlanıyor. Şu anda kullanımda olan dünyanın en uzun hattı Trans Siberya tren yolu ise sadece 3 bin kilometre. Proje hayata geçerse saatte 350 km hızla hattın bir ucundan diğer ucuna seyahat 2 gün sürecek.

yapılırsa gelmiş geçmiş en büyük mühendislik projelerinden biri olur, inanılmaz bir şey.

Harika bir proje düşünmüşler

Binilmez ona. O kadar mesafe denizin üstünden(altından) gitmek insanı gerer. En azından beni gerer. Kaç kere Çin'den Abd'ye (veya tersi) giderim o da meçhul zaten.

2 gün yolculuk nedir yahu 14 saatte bunalıma giriyorum ben gerçi tren rahat olur her türlü konfor olur

İnanılmaz bir proje. Öyle bir şansım olsa uçak yerine treni tercih ederim kesinlikle.

Marmaray ile entegreli degilse bi .oka yaramaz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Çin-Rusya artı Amerika hattı" takma isimli projenin 13 bin kilometrelik bir mesafeyi birleştirmesi planlanıyor. Şu anda kullanımda olan dünyanın en uzun hattı Trans Siberya tren yolu ise sadece 3 bin kilometre. Proje hayata geçerse saatte 350 km hızla hattın bir ucundan diğer ucuna seyahat 2 gün sürecek.

Sanırım Sibirya ve Alaska bağlantısı olacak Bering boğazından tünel geçişi olacaktır muhtemelen .

"Oha" dedirtecek bir proje olur. Düşünmesi bile yeterince "oha" dedirtiyor zaten.

cın rusya alaska kanada amerıka guzergah bu...ne kadar mantıklı tartısılır bana sorarsanız...cok buyuk proje ama dusunuldugu kadar fayda saglamayabılır...

Bizimkiler Marmaray'la övünüp dursun. Adamlar neler yapıyor.

Ankara'da metro bitmedi ..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2 gün boyunca saate 350 km hızla yolculuk yapmak herkesin kaldıracağı bir şey değil. Bilet fiyatı da uçaktan pahalı olur....Bence olabiletisi yok.

Mükemmel bir proje ama zaten mevcut olan bir şey. (hızlı tren yani)

Ben bu saatten sonra anca ışınlanma gibi bir şey icat edilirse oha derim.

marmaray bence cok yanlis bir proje...

rant kapisi oldugundan süpheleniyorum.

arkadas kadiköy'de zaten metro var, avrupa yakasinda da metro var... kadiköy üzerinden avrupa yakasina baglasana metro'yu yer altindan. marmaray'a ne gerek vardi???

milletten para koparmak asil amac. hem metro'ya para ödüyorum, hem marmaray'a... birileri de ceplerini dolduruyorlar bu vesile ile.

Geri
Üst Alt