Çinli Dev Bankadan Galatasaray'a Ziyaret

kulübü satalım gelmişler
2 ileri 2 geri zaten kulüp kim gelirse gelsin düzen değişmiyecek kralını getir Başkan yap kulüp bu bataklıktan çıkmaz türkiyenin sayılı zenginlerinden ünal aysal bile geldi kaçtı

Avrupa pazarına girmek isteyen Çin Bankası ICBC ve yetkilileri, Galatasaray'a sponsor olmak isterken forma göğüs anlaşması adına görüşmelerin devam ettiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl Çinlilerin Galatasaray Kulübüne talip olduğu gündeme gelirken bu görüşme üzerine sosyal medya ve camiadaki "Kulübe mi talip oldular" iddialarına ise Başkan Mustafa Cengiz'in üyelere açık şekilde "Benim görüşüm açık ve net. Galatasaray satılamaz. Bu görüşüm hiçbir zaman değişmez. Çinli yetkililer sponsorluk anlaşması adına İstanbul'a geldi" ifadesini kullandı.

Futbol Arena

İnşallah Nef yerine şöyle kapsamlı bir forma sponsorluğu imzalarız kendileriyle ...

Fenerbahce Acibadem'den 3 yil icin 55 milyon dolar, yani yillik 18.33 milyon dolar aliyor ve +3 opsiyonu da var
Besiktas Vodafone'dan 5 yil icin 25 milyon dolar, yani yillik 5 milyon dolar aliyor ve stad sponsorlugu da var yuksek bedele
Biz ise Nef'ten yalnizca yillik 10 milyon TL kazaniyoruz. Mutlaka en az 10 milyon dolar bandina cekmemiz lazim sponsorlugu.

Kesinlikle Nef'le devam edilmemeli. Global bir markayla Sampiyonlar Ligi kozu da kullanilarak devam edilmeli. Ben rahatlikla yillik 15 milyon dolari gorebilecegimizi dusunuyorum.

Tekstilbank'ı satın aldılar bunlar yanılmıyorsam, Aysibisi olarak devam ediyorlar.​

Hazır gelmişken kulübün tapusunu verip şu liseli fosiller den kurtulsaydik

Geri
Üst Alt