Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Jelibon yiyen erkek adam mıdır hadi buyrun sohbete.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece dişlerin olduğuna emin misin renktaş

Avatarimi katma icine.Kardeş o avatarla bunu bide soruyomusun
Sent from my iPhone using Tapatalk
valla yiyince pek sivcilem olmuyor, fazla kilo da almiyorum
cips yemekten her türlü daha iyi![]()
Peki su Naneli first sakizlari falan da zararli ben her sabah cigniyorum agiz kokusu icin.Şeker var şeker var hacı
Özellikle işlenmiş gıdalardaki şekerin baya zararları olduğu bilinen bir gerçek
Peki su Naneli first sakizlari falan da zararli ben her sabah cigniyorum agiz kokusu icin.
Peki su Naneli first sakizlari falan da zararli ben her sabah cigniyorum agiz kokusu icin.
Oho bu zarar su zarar oldu ac kalalim susuz kalalim. Ne yiyecegiz ne icecegiz.Az önce 4 kutu cips yedim demedin mi renktaş
Onun yanında fazla etkisi olacağını sanmam
İkinci diyisin bu.Abi ben Fritolay Fabrikasında staj yaptım (doritos,lays,ruffles vs.) o cipsler daha böyle yeni çıkıyordu sıcak sıcak yiyosun manyak ötesi bir şey ya hiç unutmam hele o cheetos fıstık soslu olan var ya onun sossuz halini fıstık ezmesinin ta kendisine batırıp yiyodum çikolataya batırır gibi öfff süpeer yaa ...
Renktasim bundan 2 kutu birde turuncusu var 2 kutu ondan yedim az once Turuncusu daha guzel bu soganli.Her mac bi tane tuketiyorum, pisman degilim -.-
![]()
Renktasim bundan 2 kutu birde turuncusu var 2 kutu ondan yedim az once Turuncusu daha guzel bu soganli.
Abi ben Fritolay Fabrikasında staj yaptım (doritos,lays,ruffles vs.) o cipsler daha böyle yeni çıkıyordu sıcak sıcak yiyosun manyak ötesi bir şey ya hiç unutmam hele o cheetos fıstık soslu olan var ya onun sossuz halini fıstık ezmesinin ta kendisine batırıp yiyodum çikolataya batırır gibi öfff süpeer yaa ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Her mac bi tane tuketiyorum, pisman degilim -.-
![]()
4 kutu yiyorum ben181gr şeyi nasıl tüketiyonuz la ben ruffles yiyorum 109gr anca yetiyor tam sıkılma doyma hissinden sonra bitiyor