City Havlu Attı!

Büyük takım maceraları pek iyi değil, Malaga hariç büyük iş yapmadı bence.

Pellegrini'ye suç atmak pek de anlamlı değil bence sorun kadro derinliğinde. Forvet ve sol bek hariç yedekleri çok iyi değiller Kompany ve Yaya'nin yokluklari bu sorunu öne çıkardı bu sezon.

N5

Büyük takım maceraları pek iyi değil, Malaga hariç büyük iş yapmadı bence.

nasil yapmadi yaw

Villareal takimini 0dan alip ligde nerdeyse sampiyon oluyordu...River Plate'le sampiyonluklari var...Real doneminde sirf Fiorentino Perez'in sacma transfer sezonu yuzunden basarisiz oldu. Malaga'la rekorlar fln kirdi.

tam bizlik TD aslinda City'nin yerinde olsam bi 4-5 bes sene daha teslim ederdim takima kafam rahat olurdu

iste ona ragmen sampiyon olamamis pellegrini...Mancini'den daha guzel futbol oynatiyor orasi dogru ama Mancinide straight up Winner bi coach kardesim city'li taraftarlar bile diyor

Villareal dönemini çok hatırlamıyorum ben. CL'de yarı final oynayıp Arsenal'e elenmişti galiba, o benim hatam. Özür dilerim. Bende büyük takım başarısızlığını kastediyorum genel olarak. Daha kredisi var, o kesin. Açıklar kapatılarak şans alacaktır.

Pellegrini'ye suç atmak pek de anlamlı değil bence sorun kadro derinliğinde. Forvet ve sol bek hariç yedekleri çok iyi değiller Kompany ve Yaya'nin yokluklari bu sorunu öne çıkardı bu sezon.

N5

Aynen, zaten bende önceki sayfalarda ondan bahsetmiştim okuduysan. Pellegrini herşeye rağmen kötü iş çıkarmadı bana kalırsa, zaten o yüzden kredisi var diyorum ya. Pellegrini'li Man City>Mancini'li Man City. Sadece saatlerdir anlatmaya çalıştığım Mancini yerine bir başkası da olsa City'i şampiyon yapabilirdi. O sezonda yaptığı o kadar da büyütülecek birşey değil.

Aynen, zaten bende önceki sayfalarda ondan bahsetmiştim okuduysan. Pellegrini herşeye rağmen kötü iş çıkarmadı bana kalırsa, zaten o yüzden kredisi var diyorum ya. Pellegrini'li Man City>Mancini'li Man City. Sadece saatlerdir anlatmaya çalıştığım Mancini yerine bir başkası da olsa City'i şampiyon yapabilirdi. O sezonda yaptığı o kadar da büyütülecek birşey değil.

EPL de takımı şampiyon yapmak büyütülecek bir şey değil yani, bizim en büyük sorunumuz bu zaten ülke olarak her şeyin kolay olduğunu zannederiz ama arkaya dönüp baktığımızda o kolay dediğimiz şeyleri başaramadığımız ortadadır.

EPL de takımı şampiyon yapmak büyütülecek bir şey değil yani, bizim en büyük sorunumuz bu zaten ülke olarak her şeyin kolay olduğunu zannederiz ama arkaya dönüp baktığımızda o kolay dediğimiz şeyleri başaramadığımız ortadadır.

Elindeki kadro iyiyse ne kadar zor olabilir ki? Bugün ana avrat girilen Arsene Wenger bile zamanında Arsenal'i namağlup şampiyon yapıyordu. Nasıl yapıyordu sence? Ve neden bugün bu halde?

Ha ozaman City nin su kadrosu kotu ve Liverpool un ki mükemmel.anladim

Liverpool'un ileri hücum hattı dünyanın en iyilerinden biri bence şuan. Neden kötü olsun? O kadar hızlı ve atletik oyuncuların bir arada toplandığı bir hücum hattıyla donatılmış bir kadronun kötü veya geri kalmış olduğunu düşünmek ilginç olsa gerek. Ha derinlik olarak iyi olmayabilir, orası doğru. City içinse yazacaklarımı önceki sayfalarda yazdım, tekrarlamanın bir anlamı yok. Yorumlardan hep kendi çıkarımlarını yapmayacaksan okuyabilirsin.

Elindeki kadro iyiyse ne kadar zor olabilir ki? Bugün ana avrat girilen Arsene Wenger bile zamanında Arsenal'i namağlup şampiyon yapıyordu. Nasıl yapıyordu sence? Ve neden bugün bu halde?

Sadece milyonlar kazanan süperstarları yönetmek bile başlı başına bir zorluk, Tevez ve Balotelli ile yaşadıkları kolay idare edilecek sorunlar değil, Tevez' in takımı sabote ettiği gerçeğini de unutmamak gerekir, bunlara rağmen takımı şampiyon yaptı, saygı duymak lazım.

Sadece milyonlar kazanan süperstarları yönetmek bile başlı başına bir zorluk, Tevez ve Balotelli ile yaşadıkları kolay idare edilecek sorunlar değil, Tevez' in takımı sabote ettiği gerçeğini de unutmamak gerekir, bunlara rağmen takımı şampiyon yaptı, saygı duymak lazım.

Kesinlikle saygı duyuyorum. Ama fazla abartıp Mancini'yi çok büyük ve asla başarılamayacak olanı başarmış gibi gösterenler var. Benim kastım onlar.

Kolay bi şampiyonluk değildi o, kabul edelim. Ama tabi bu sene Liverpool'un yapması muhtemel olandan basitti.

N5

Bu sene 3 kulüp sampiyonluk için yarisiyor, geçen sezon sadece United yarisiyordu.

Citynin kadroyla her td sampiyonlugu kazanabilir.

Daha Pellegrini'nin ilk sezonu.

Geri
Üst Alt