Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama yengenin istanbul gibi modanın baş şehirlerinden birini bırakıp manchester gibi tabir-i caizse 'sıkıcı' bir şehire gideceğini sanmam![]()
![]()
Avrupa Kupalarından da komple elendiğimiz için , gitse Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyor. 15-20M€ çok büyük paralar ve belki Sneijder içinde daha hayırlı olur ama Arda'nın satışından sonra yaptığımız hata gibi transferler yaparsak yine değişen bir şey olmaz. Ancak gitti diyelim Podolski'yi kiralayıp belki 6 ay sonra o bölgeye net bir transfer yapabiliriz.
20 milyon verilıyorsa satılabilir.Mali durum belli üstelik artık radikal kararlar alıp yarınları düşünme vakti Sino satılırsa Daridayı alalım keyfimize bakalım.
Ünal başgan sıvamadan 20 milyon diyordu serbest kalma maddesi.Bilmiyorum artık hangisi doğru hem elimize para geçer hem maaş ödemeleri azalır.Tabi parayı çarçur edeceksek hiçbir manası yok Darida kesinlikle alınmalı cuk oturur Niasse de olabilir tabi acil gençleşmemiz lazım15'e serbest kalma maddesi var, neden 20 versinler
Darida'yı 10 m euro'ya bırakırsalar cok iyi olur. 5'ede Niasse'yi alsak, 15 m euro'yu gayet iyi değerlendirmis oluruz. 2 tane 25'lik süper topcu..
Takımı 4. olup elenirse gittiği takımda oynayabiliyor diye biliyorum bende. Avrupa Ligi'ne gitsek oynayamazdı ama sonuncu olup komple elendiğimiz için oynayabiliyor sanıyorum.benim bildiğim CL'de oynayamaz bu sezon