City Sneijder'i İstiyor!

Paraya aldanmayın biz o parayı yine yasin gibi salih dursun gibi çöplere harcıyacağız

Haberin doğruluğu bana yüksek gibi geliyor. Sneijder bu teklifi kabul ederse, saygı duyarım. Daha çok para, Dünya'nın en kaliteli ve en gözde ligi, sürekli Şampiyonlar Ligi, City gibi bir takımda oynamak, daha da önemlisi kendi kalibresinde yıldızlarla bir arada oynamak gibi bir sürü neden var.

Ama bu teklifi kibarca reddedip, bizde kalırsa, gönlümüzde bir kez daha taht kurar Sneijder.

Avrupa Kupalarından da komple elendiğimiz için , gitse Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyor. 15-20M€ çok büyük paralar ve belki Sneijder içinde daha hayırlı olur ama Arda'nın satışından sonra yaptığımız hata gibi transferler yaparsak yine değişen bir şey olmaz. Ancak gitti diyelim Podolski'yi kiralayıp belki 6 ay sonra o bölgeye net bir transfer yapabiliriz.

benim bildiğim CL'de oynayamaz bu sezon

20 milyon verilıyorsa satılabilir.Mali durum belli üstelik artık radikal kararlar alıp yarınları düşünme vakti Sino satılırsa Daridayı alalım keyfimize bakalım.

15'e serbest kalma maddesi var, neden 20 versinler :)

Darida'yı 10 m euro'ya bırakırsalar cok iyi olur. 5'ede Niasse'yi alsak, 15 m euro'yu gayet iyi değerlendirmis oluruz. 2 tane 25'lik süper topcu..

serbest kalma maddesi varsa (ha olmasa bile fark etmez ) city istiyorsa alır .yapacak bişey yok..

30 Milyon Euro versinler araplar satılabilir.

15'e serbest kalma maddesi var, neden 20 versinler :)

Darida'yı 10 m euro'ya bırakırsalar cok iyi olur. 5'ede Niasse'yi alsak, 15 m euro'yu gayet iyi değerlendirmis oluruz. 2 tane 25'lik süper topcu..
Ünal başgan sıvamadan 20 milyon diyordu serbest kalma maddesi.Bilmiyorum artık hangisi doğru hem elimize para geçer hem maaş ödemeleri azalır.Tabi parayı çarçur edeceksek hiçbir manası yok Darida kesinlikle alınmalı cuk oturur Niasse de olabilir tabi acil gençleşmemiz lazım :)

15 düşük gibi yanında Muslera'yı da alsınlar 35-40 milyona falan verelim ikisini.

City seviye atlar biz de üzülsek bile iyi takıma iyi paraya gittiler diye kendimizi avuturuz en azından.

Sakin ha satmayin.

Daha yeni telefon kilifi aldim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1418763999591.webp
    uploadfromtaptalk1418763999591.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 142
bu maddi durumda 15 milyon euroya futbolcu satmak piyango gibi olur. sneijderin satılmasını istemesemde bu rakam hemen gönderilmeli.

Sneijder'in gidişini kaldıramayız şu an hiç birimiz.

su topicte yazilan postlari yazan adamlarin akil sagligini iyi gormuyorum. siz taraftar misiniz muhasebeci mi kardesim ona bi karar verin evvela. sneijder satilsin diyen boyle birseyi aklindan dahi geciren/olumlu bakan galatasaray HAINIDIR. aklinizi basiniza devsirin i says

Geri
Üst Alt