Mesajimin icerigini anlamaniz benim icin yeterlidirSahte türk milliyetçiliği yapacağına türkçe öğren ayit değil ait diye yazılır magra değil mağara diye yazılır!!!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajimin icerigini anlamaniz benim icin yeterlidirSahte türk milliyetçiliği yapacağına türkçe öğren ayit değil ait diye yazılır magra değil mağara diye yazılır!!!
Bunlar devrimciyiz deyip '' Biji serok Obama'' diye bağıran tiplerTürk milliyetçiliği yapınca faşistlik oluyor, Kürt milliyetçiliği yapınca faşistlik olmuyor?
Gelip burada karıştıranlara bakıyorum mesela resmi ismi Diyarbakır olmasına rağmen Amed diyor keyfi bilir de işi milli davaya döküp sıra Amedspor'da dersen bu insanların gözünde itici olursun... "Cizre yenildi sırada Diyarbakır var" diyen içinde geçerli bu dediğim ama hani onları faşist diye nitelendirip saldırıyorlar ya arkadaşlar kendi yaptıkları faşistliğe bakmadan... Bizim kültürümüze saygı gösterilmiyor diye ağlarlar, kendileri başkalarının marşlarını yuhalarlar...
Ben düşündüm. Ve mantıklı bir cevabını bulamadım.Hic dusundumu acaba bu adamlar niye böyle tepki veriyor diye, harbiden bir kere olsun söyle yarim saat kafa yorup dusundunmu?
sen yapsana önüne çıkan herhangi bir cizreliye
Zorla ulan! Ya seve seve ya s... s...! İşinize gelmiyorsa s.ktirin gidin Kuzey Irakta şemmame şemmame okursunuz.
Her Türk asker doğar!
asker polis şehit ediyorsa kobani ayagına sivil insanları öldürüp banka market soyuyorsa o da mogolistana gitsin bizde ayrım yok.adam gibi durana kimsenin lafı yok.ama istıklal marşı ıslıklayan askeri polisı sehıt eden.cizrede yapılan okulu tam 5 kere yakan hayvanlar gıdecek.sanırım sende onlardansın.elektrık paranı vergını hastanenı yapanlara saygı duy.askerde o sınırları Türk askerı beklemese kacacagın baska Türkıyede yok.Sen önce moğolistan'a git meraklanma onlarda kuzey ırak'a gider!!!
katılmıyorum