Cizrespor'dan Büyük Sürpriz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asker polis şehit ediyorsa kobani ayagına sivil insanları öldürüp banka market soyuyorsa o da mogolistana gitsin bizde ayrım yok.adam gibi durana kimsenin lafı yok.ama istıklal marşı ıslıklayan askeri polisı sehıt eden.cizrede yapılan okulu tam 5 kere yakan hayvanlar gıdecek.sanırım sende onlardansın.elektrık paranı vergını hastanenı yapanlara saygı duy.askerde o sınırları Türk askerı beklemese kacacagın baska Türkıyede yok.

Hukuka uymayan her kim ise adalet karşısında hesabını verir kimse de yapılan terör eylemlerini veya yapılan hukuksuzluğu savunmuyor ama burada yorum yapan arkadaşların bazılarının amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek amaçları terörü lanetlemek değil malesef ırkçılık yapmak.

Bu tipleri 12 eylül'deki ülkücülerle konuşturacaksın.adamlara marşlarla işkence yapmışlar adamlar röportajlarında türk milliyetçisi olarak kendi milli marşımız dan nefret ettik diyor. Marş okuyunca herkes milliyetçi vatansever olacak sanıyorlar!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben düşündüm. Ve mantıklı bir cevabını bulamadım.
Sonrada İsrail'in ''Büyük İsrail'' kurmak için etnik çatışmaları tetikleyeceği aklıma geldi.

Osmanlı'da milliyetçilik olmamasına rağmen bölücü '' Kürt Teali Cemiyeti'' neden kuruldu peki sen onu düşündün mü?

SEVR'den beridir Kürtler üzerinden bu ülkede emperyalist planlar yapılıyor.
Bunu tabi ki hepsine bağlayamayız. Ama bu demek değildir ki pkk'ya tavizler vereceksin.

pkk o kadar pislik yapmasına rağmen bu ülkede ne bir Türk birisini sen kürtsün diye öldürür ya da bir şey yapar.
Ya da bir Kürt böyle bir şey yapmaz.

Kürtlerin hiç bir haktan eksik kaldığı yok. Sadece seçmeli olarak kendi dillerini görmeye hakları var onu da ben veremem ülkeyi yönetenler verecek.
Gerçi ülkeyi yönetenler de bundan besleniyor zaten işlerine gelse 2 dk da çözerler.

Ama sadece bu eksiklikten dolayı sen toprak almak için 30-40 sene de her türlü pisliği yapıp 40 bin insanı öldürme hakkına sahip değilsin.

Pkk faaliyetine devam ettiği sürece maalesef ülkede Türkler ve Kürtler arasında makas iyice açılacak işin sonu hiç iyi bir yere gitmeyecek.

Biz de isteriz ki hiç bir masum insan ölmesin.
Ama bu pkk varken mümkün değil. İyi niyetli olan bir örgüt değil çünkü, amaçlarının asla barışmak olmadığı çok açık.Zaten ABD taşeronu olduğunu apo tutuklandığında itiraf etmişti başka söze gerek yok.

Pakistan daha yeni terör acısı yaşamışken örnek almamız gerekiyor.
pkk bitirilmezse savaş tehlikesi kapıda bekliyor.
Bütün orta doğu ülkelerinde karışıklık ve savaş olması asla ve asla tesadüf değil.

Akli basinda birisin eyvallah ilk once bunu dile getirelim...

Aga zaten benim söylemek isteklerim bunlar ama iste nefret söylemleri, dislama gibi olaylar ile tamda bu BOPcularin ekmegine yag sürüyor millet..

Ayriyeten 40 bin insan öldüyse güneydoguda 20bini turk askeri tarafindan öldürüldü, yakilan köyler fln...
TSKnin bazi subaylarinin savasdan beslendigini hepimiz biliyoruz, kacakcilik, silah saticiligi (bknz.azizyildirim-pasalar iliskisi) vs. vs. vs.
Ayriyeten eski timcilerin itiraflari youtubelarda heryerde!

Birde Osman pasanin onunu kesenler kim? Ha bunuda sorayim sizlere cok degerli milliyetci! arkadaslarim bizzat TSKnin kendisi emiride iste BOP verdirtiyor..

Onlar siz böyle nefret söylemleri ile geldiginizde zevkden dört köse oluyorlar, cunki ekmeklerine yag sürüyorsunuz!

Ayriyeten cok daha seyler yazardimda kestane yaptium kendime maco polo dizisini izliyorum arada bir bakayim dedim mesaj yagmis..

Guzel cevabin icin tesekkurler Onur, bu yazdiklarim senden once beni alintilayip sacma sapan sovenist mesajlar veren insanlara daha cok hitap etmesini umuyorum..

hepinize iyi forumlar

NOT; Türk oglu türküm, atalarim osmanli pasalari idi hani aklinizdaki kürt semasini kaldirmaniz dilegi ile
ama gururla kürt oldugumuda söylerdim cunki biz bu insanlarla bin yildir ayni topraklari paylasip birlikte bizansa suna buna savasmisiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt