CL 17/18 ÇF M:1 | Liverpool 3-0 Manchester City | MS | 4 Nisan | Tivibu Spor 2

Çok berbat oynadı, doğru. De Bruyne ve Sane dışında kimse bir şey yapmaya çalışmadı, hele Silva berbat ötesiydi.
böyle büyük maclari ayaklari yere saglam basan adamlarla alirsin. aguero, silva, bruyne, toure, fernandinho ve kompany gibi adamlardan söz ediyorum. aguero ile toure zaten oynamadi. digerleride iyi degildi.

Maçın adamı Arnold acayip top oynadı. Guardiola'nın bütün planını Sane üstüne kurmasına şaşırdım, sağ tarafı tamamen Walker'e bırakmış ki adam maçın en kötüsüydü bir bölüm ters topla tek taraftan hücum etmeye çalıştılar.

bütün önemli olaylarda uyuyorsun :LOL:

City'yi yenmenin şifresi belli artık Klopp herkese gösterdi. Önde baskı ve hızlı oyun. Tabii bunu her takım uygulayamaz city'yi devirecek kadar, ama büyük takımlar kullanacaktır. Klopp ve liverpool, City'nin yenilmez olmadığı ispatladılar bu sene yeterince. Mourinho da otursun ağlasın 10 sene önceki taktikleriyle baş edebileceğini sanıyordu.

Sorma ya bayagi yoruldum bugün birden cöküntü geldi üstüme uyuya kalmisim maci beklerken :D

Lig bitti orayi aldilar ama CL de ben en gec yari finalde takilir City Barca veya Real gelince diye bekliyordum. Klopp cok iyi analiz etmis City yi ligin ilk yarisindaki 5-0'lik mactan sonra ikinci macta 4-3 yenmislerdi ki 4-1 öndelerdi 84 de 90 da gelmisti yedikleri 2 gol. Bugün de 3:0 yenmisler. Maci izleyemedim daha sadece golleri gördüm.

Mourinho benim icin kocaman bir hayal kirikligi son senelerde. Eskiden severdim artik nefret ediyorum adamdan. Baydi artik.

Pepin 1 taktigi vardi o da topu Saneye verip ondan bir seyler beklemekti

Övmemiz gereken dahi taktisyen bu mu

Şimdi baktım Liverpool'un ilk attığı golde Salah ofsaytmış. 2. yarı Sane'nin ortaladığı topta Jesus'un attığı gol da temiz. Turun kaderine etki edecek hatalar bunlar, yazık olmuş.

1522884071963.webp

1522884100600.webp

Geniş özeti seyrettim.

Kompany artık en fazla Everton seviyesinde bi stoper haline gelmiş. Artık oynatmamalılar.

Goller yine komik. Defansta çok aceleci hamleler vs yapıyor City, herkesin elleri ayaklarına dolanıyor.

en zevkli eşleşme olacağını düşünüyordum ama zevk tek taraflı olmuş... Keşke Liverpoolun orta ve geri da ön taraf gibi olsaydı bazı umutlara kapılabilirdik..

3-0'dan sonra gol olmaması şaşırttı beni.

Buradan döner mi tur? City'nin işi çok zor olacak gibi.

2.maç çok zevkli ve bol gollü geceçecek.
Umarım açık kanaldan yayın yapılırda tadını çıkarırız.

Ezelden liverpoolluyuz ama şu araplara koydular geyiği çok saçma.Sanki liverpool- Burnley gibi takım.Tamamen ingiliz falan oynatıyorlar.Sahibi amerikalı adamların.Bi stopere 75 milyon veriyor.Ne farkları var.Ha amerikalı ha arap.

Dün Sane inanılmaz ezdi topları city de.Liverpoolda salah çıkmasaydı 1 gol daha bulabilirdik.Topu ilerde hiç tutamadılar o çıkınca.Haftaya yine tam kadro çıkarsak bu iş ilk maçta bitti diyebiliriz.

Twitterda Manulular Liverpool stadını cehennem gibi diyenlerle "galatasarayla oynamadınız"diye dalga geçiyorlar.Yani buna yakım şeyler söylüyorlar :)

Geri
Üst Alt