Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City, Psg gibi Arap takımları yerine Liverpool ve Roma gibi köklü kulüplerin olması çok güzelCity ve Barça gittikten sonra CL'nin bütün keyfi kaçtı valla. Leş leş takımlar mucizevi şekilde turları geçtiler.
diger ikisine göre mütevazi bütceye sahip olmalarina ragmen basip gectiler. her türlü tebrigi hak ediyorlar. roma'dan salah gitti, liverpool'da coutinho gitti ama iki takimda yari finali gördü. futbol belki milyar eurolar harcanan bir sektör haline geldi ama hala yürekle, canla, basla oynayan takimlar mevcut. inanmak basarmanin yarisidir diye bosuna dememisler.City ve Barça gittikten sonra CL'nin bütün keyfi kaçtı valla. Leş leş takımlar mucizevi şekilde turları geçtiler.
Roma'yı bize benzetiyorum,ligte oynadığı pozitif futbolun emeğini dar kadroları nedeniyle alamadılar ama işte şimdi Cl'de aldılar sevindim valla.
Galatasaray eşittir Barcelona.
İçerde aslan kesiliyor iki takımda. Deplasmanda süs kediler ikiside.
Romayı tebrik etmek gerekir tabiki. Eze eze döve döve hak ederek tokatlayarak turu geçti adamlar
inandım.liverpool da bayern de eleyebilir madridi.umarım liverpool gelir yarıfinalde madrideBunu yazarken kendin inandin mi bu dedigine![]()
Gorecegiz, fava al bu mesajiinandım.liverpool da bayern de eleyebilir madridi.umarım liveprol gelir yarıfinalde.
Karar verin romamıyız barçamıyız şimdi![]()
City, Psg gibi Arap takımları yerine Liverpool ve Roma gibi köklü kulüplerin olması çok güzel
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
liverpool-real madrid olursa salah ve mane yıkacak madridi 2 maçta da.bunu da favlayalımGorecegiz, fava al bu mesaji![]()