CL 17/18 ÇF M:2 | Roma 3-0 Barcelona | MS | 10 Nisan | TRT 1

Roma'yı bize benzetiyorum,ligte oynadığı pozitif futbolun emeğini dar kadroları nedeniyle alamadılar ama işte şimdi Cl'de aldılar sevindim valla.

Galatasaray eşittir Barcelona.
İçerde aslan kesiliyor iki takımda. Deplasmanda süs kediler ikiside.

Romayı tebrik etmek gerekir tabiki. Eze eze döve döve hak ederek tokatlayarak turu geçti adamlar

Karar verin romamıyız barçamıyız şimdi :D
Arkadaşın dediği çıkması için şampiyon olmalıyız veya kupayı almak gerekir. Henüz bizim bir yerden karşılığını aldığımız olmadı açıkçası

real madrid sıktı artık,elensin.barcelonanın ise neymarı tekrar alması lazım

City, Psg gibi Arap takımları yerine Liverpool ve Roma gibi köklü kulüplerin olması çok güzel

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool ve Roma da Amerikan takimlari...

Yabanci sermayenin olmayan takimlar Real, Barca ve Bayern
Amerikalı olabilirler benim demek istediğim bu 2 kulüp city ve psg gibi astronomik paralar ödeyerek buraya gelmediler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cengiz Under uzerinden konusmamız gereken konu korner atışlarının ne kadar önemli olduğu neticesidir..

Bunu değişik vesilelerle belki 50 defa yazdım..

Bizim takım korner atmayı da bilmiyor, korner karsılamayı da bilmiyor..

Belhanda ve Selçuk atamıyor.. Hele hele Gençler maçında Belhanda nın attığı korner 4 Gençlerli oyuncunun oldugu bolgeye gitmişti.. Yani yasak savar gibi.. Atmış olmak için atılan korner..

Korneri gerektiği gibi atarsan işte boyle galip gelirsin, Barcayı da elersin..

Aynen öyle.. birde manu bayern den öyle bir kupa almıştı. Korner ile.

keske real madrid denen sikeci serefsiz takim da elense

Romaaaa kazanmali kupayi

Cengiz Under uzerinden konusmamız gereken konu korner atışlarının ne kadar önemli olduğu neticesidir..

Bunu değişik vesilelerle belki 50 defa yazdım..

Bizim takım korner atmayı da bilmiyor, korner karsılamayı da bilmiyor..

Belhanda ve Selçuk atamıyor.. Hele hele Gençler maçında Belhanda nın attığı korner 4 Gençlerli oyuncunun oldugu bolgeye gitmişti.. Yani yasak savar gibi.. Atmış olmak için atılan korner..

Korneri gerektiği gibi atarsan işte boyle galip gelirsin, Barcayı da elersin..
kiz gibi ön direge gönderiyorlar tüm toplari. adam gibi orta yapsalar her türlü gol buluruz.

real madrid sıktı artık,elensin.barcelonanın ise neymarı tekrar alması lazım
Barcelona Neymari nasil alacakmis, bari olmayacak dua ya amin demeyin. Adam kendi kacti para icin. Barca bugun almaya kalksa Messi yi satip anca alabilir. (alamazlarda)

Direk aklıma o maç geldi. Ronaldo hırbosu ofsayttan atmasa belki de o gazla eleyecektik.

Şerefsiz hakemler.

Ayrıca Pepe'nin Drogba'ya yaptığı kırmızı kart penaltı pozisyonunu da unutmayalım. Hele ilk maç tam rezaletti. Penaltımız verilmemişti yine. Ayrıca duran toptan yediğimiz zannediyorum 3. golde faul bize yapılmışken onlara vermişti.

Helal olsun Cengiz

Elinde müthiş bir şans geçti 19-20 yaşında belki UCL finali oynayacak ...

Barcelona'nın kadro mühendisliği de alarm veriyordu zaten. 300 milyona yakın bonservis verdiğin Coutinho, Dembele'den gram faydalanamadın Rakitic, İniesta falan artık bu seviyeleri kaldıramıyor. Semedo, Gomes, Umtiti tipinde bir kamyon topçu var Barcelona'da oynamayı hak etmeyen.

Bu Roma bugunku futbolunu Real Madrid karsisinda sergilerse onlari da eleyebilir bence, tabiki yari final de eslesirlerse.

Geri
Üst Alt