- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Neler olmuş neler
Ulan izleyemedik şu maçı!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan izleyemedik şu maçı!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O penaltı pozisyonunda bir de Burak'a haksız sarı kart vermişlerdi cezalı duruma düşmüştü ikinci maçta.Direk aklıma o maç geldi. Ronaldo hırbosu ofsayttan atmasa belki de o gazla eleyecektik.
Şerefsiz hakemler.
Ayrıca Pepe'nin Drogba'ya yaptığı kırmızı kart penaltı pozisyonunu da unutmayalım. Hele ilk maç tam rezaletti. Penaltımız verilmemişti yine. Ayrıca duran toptan yediğimiz zannediyorum 3. golde faul bize yapılmışken onlara vermişti.
Imkansiz artik o. Oyle olmuyor bunlar.ben barcalı değilim,fikrimi söyledim
O iyi olmuştu amaO penaltı pozisyonunda bir de Burak'a haksız sarı kart vermişlerdi cezalı duruma düşmüştü ikinci maçta.Direk aklıma o maç geldi. Ronaldo hırbosu ofsayttan atmasa belki de o gazla eleyecektik.
Şerefsiz hakemler.
Ayrıca Pepe'nin Drogba'ya yaptığı kırmızı kart penaltı pozisyonunu da unutmayalım. Hele ilk maç tam rezaletti. Penaltımız verilmemişti yine. Ayrıca duran toptan yediğimiz zannediyorum 3. golde faul bize yapılmışken onlara vermişti.
sent via GSC
burak yilmaza bir de sari kart cikmisti sanirim cezali duruma düstü ondan dolayi.Ayrıca Pepe'nin Drogba'ya yaptığı kırmızı kart penaltı pozisyonunu da unutmayalım. Hele ilk maç tam rezaletti. Penaltımız verilmemişti yine. Ayrıca duran toptan yediğimiz zannediyorum 3. golde faul bize yapılmışken onlara vermişti.
romadaki potansiyel bizde fazlasıyla var,inanmıslık ve mücadele acısından.ama dogru futbolcuları almıyoruz bi türlü
kiz gibi ön direge gönderiyorlar tüm toplari. adam gibi orta yapsalar her türlü gol buluruz.
Kadro yapılanmasını doğru oturtabilsek bu seviyelere gelmemiz çok zor değil...romadaki potansiyel bizde fazlasıyla var,inanmıslık ve mücadele acısından.ama dogru futbolcuları almıyoruz bi türlü
manolas,kolarov çok iyi.öyleleri lazım.bruno peres mesela romadan.adı bizle anıldı.sagbek,sag kanat döktürür.uçak gibiKadro yapılanmasını doğru oturtabilsek bu seviyelere gelmemiz çok zor değil...
bayern'i roma bile köyüne yollar kupada şu an mutlak favori real'dir ve hakkıdır da .Besiktasi 8 leyen bayern in odulu kupa olsun da akillarda daha iyi kalsin
Roma son iki sezondur transfere 200 milyon euro harcadığını biliyorsun umarım.romadaki potansiyel bizde fazlasıyla var,inanmıslık ve mücadele acısından.ama dogru futbolcuları almıyoruz bi türlü
oyuncular bi kere kendine bakmiyor, hepsi göbekli, vücüdü yag baglamis adamlar.Korner atışları sert, kavisli ve iyi kafa vurabilen takımdaşa olmalı..
Son macta Sinan'ın attığı kornerler Belhanda ve Selçuk tan daha iyiydi.. Ama o da surekli oynamıyor.. FT buna çare bulamadı, bulmalı..
reali eleme şansları yok reale bugünkü gibi baskı yapmaya kalksalardı kontradan 2-3 tane sallardı madridBu Roma bugunku futbolunu Real Madrid karsisinda sergilerse onlari da eleyebilir bence, tabiki yari final de eslesirlerse.