CL 17/18 Final | Real Madrid 3-1 Liverpool | MS | 26 Mayıs | TRT 1

20 küsürlü yaşlarını geçmiş adamların Galatasaray forumunda başka bir Avrupa takımının fanboyluğunu yapması çok komik yav.Bu arkadaşlar FIFA-PES, Marvel-DC kapışması da yapıyorlardır büyük ihtimal.

20 küsürlü yaşlarını geçmiş adamların Galatasaray forumunda başka bir Avrupa takımının fanboyluğunu yapması çok komik yav.Bu arkadaşlar FIFA-PES, Marvel-DC kapışması da yapıyorlardır büyük ihtimal.
Doğruya doğru o kadar ileri gidenler var ki ciddi ciddi kavga edicekler.

Liverpool un hücum hattına bakıyorum bir oh çekiyorum bir de lovren e bakıyorum ...

İlginç olan bu arkadaşlardan bazılarının Galatasaray maç konularında hiç görünmemesi. Büyük ihtimalle biz bu takıma karşı 4 diye bağırırken, tedirginlikten tırnaklarını yiyen Beşiktaşlı ve Fenerliler ile aynı duygulardaydı bu arkadaşlar.

İlginç olan bu arkadaşlardan bazılarının Galatasaray maç konularında hiç görünmemesi. Büyük ihtimalle biz bu takıma karşı 4 diye bağırırken, tedirginlikten tırnaklarını yiyen Beşiktaşlı ve Fenerliler ile aynı duygulardaydı bu arkadaşlar.
Galatasarayliyim diye gecinip Galatasaraydan daha çok seviyorlar bence yada avrupadan takım destekleyip kavga edecek kadar sevince marjinal falan mı oluyorlar cozemedim.

Galatasarayliyim diye gecinip Galatasaraydan daha çok seviyorlar bence yada avrupadan takım destekleyip kavga edecek kadar sevince marjinal falan mı oluyorlar cozemedim.

Desteklemeleri kendi bilecekleri iş; lakin bunu Galatasaray forumlarında yapmaları ve Galatasaray konularına da hiç uğramamaları garip geliyor sadece.

Youtube üzerinden yayınlanacakmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir final ve oynayan takım Madrid :/

Liverpool imkansızı başarmak zorunda

Real madrid'i Galatasaray'a benzetiyorum, onlarda bizim gibi winner bir takım..

Finalde eğer bizimle karşılaşmıyorsa büyük ihtimal kupayı alır.. bakıyoruz rakibine, aaaa ingiliz ekibi sünepe liverpoolmuş.. :p

liverpool-history.jpg

Salah maç günü oruç tutacağını açıklamış. iftarda maçtan sadece yarım saat önceymiş.. o_O

Geri
Üst Alt