CL 17/18 Final | Real Madrid 3-1 Liverpool | MS | 26 Mayıs | TRT 1

Salah çıkınca heyecan ve etki düştü oyunda.

Müslüman Aleminin medarı iftarı Salaha o hareketi yapan şerefsizdir.Ramos şerefsizsin olum

Tahmin ediyorum Clavicula (Köprücük) kemiği kırıldı Salah' ın, DK da izleyemeyeceğiz o durumda:(:mad:

Bana ne carvalhaldan ya salahi izlemek istiorum herkes de oyle
Adami durduramiyosun diye omzunu kir iyi is
Bunun adı profesyonellik cunku hakem bile faul calamiyor boyle pozisyonlara. Tabiki Salah icin uzucu bir durum keske sakatlanmasaydi. Talihsizlik oldu bence ters dustu omuzuna. Yoksa devam edebilirdi. Ramos zaten her zaman böyle bosuna dunyanin en iyi stoperi olmadi.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

salah cikana kadar bastiriyordu liverpool.
resmen en iyi adamlarini oyundan kesip oyunu farkli yere getirdiler.
bu bok oyunla birde cl kazanacaklar.

Salah da çıktı Liverpool öldü.
Barça da Messi çıkart realde Ronaldo'yu aynı etkisi olur.

Futbol şansı devreye girerse Liverpool kazanır ancak bu oyunla

Resmen bilerek kolunu kıskaca aldı, tüm maç keyfimizin içine etti. Ramos yüz milyonlar tarafından küfür yiyorsun şu anda.
0ad820e275e45ee7c27967751c65f751.jpg

Ramos Real disinda nerede oynasa cop bir stoper olurdu

3 macta 1 kirmizi gorurdu keza

Bu arada Ronaldo iyice Burak Yilmaz kivamina gelmis

Arkadaşlar sizce de bokunu çıkarmadınız mı bu geyiğin. Koskoca Real Madrid sözde 1 oyuncuyu durduramıyor diye bilinçli olarak bunu sakatladı mı yani? Ne için 2 yıldır üst üste kazandığı kupayı tekrar kazanmak için mi az akıl mantık lütfen ya.

Yalnız sole bise var ramos bizde olsa ve finalde rakibin en etkili adamını şu şekil sakatlasa ve şampiyonlugu getirse, omzuma alma emeliyle havalimaninda şuan nöbete başlardım.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hristiyan Ramos ümmetin çocuğu Salah'ın islamiyeti yaymasının önünü kesti

Günahların takımı Madrid kupa alsa ne olacak

Yakında bir 3 temmuzda bunlar yer bütün pislikleri ortaya çıkar

Tamam işte biz ona profesyonellik deyip yumuşatmıyoruz; o... çocuğu Ramos diyoruz.

Geri
Üst Alt