CL 17/18 Final | Real Madrid 3-1 Liverpool | MS | 26 Mayıs | TRT 1

Bunun adı profesyonellik cunku hakem bile faul calamiyor boyle pozisyonlara. Tabiki Salah icin uzucu bir durum keske sakatlanmasaydi. Talihsizlik oldu bence ters dustu omuzuna. Yoksa devam edebilirdi. Ramos zaten her zaman böyle bosuna dunyanin en iyi stoperi olmadi.
Bu yorumu da ancak bir halacı yapardı kardeşim tebrik ediyorum :cigara:

Fm de liverla final oynasam Salah sakatlandıktan sonra kaydetmeden çıkarım o derece önemli biri

normalde kim kazanirsa kazansin, bana ne hele iyi oynadigi zaman hic umrunda olmaz adamin.
ama bi spor sevdalisi olarak bu ramosun yaptigina insanin kusasi geliyor, adi herif.
adamin kolundan cek birakma birde üstüne yat.
oh ne güzel.

Resmen bilerek kolunu kıskaca aldı, tüm maç keyfimizin içine etti. Ramos yüz milyonlar tarafından küfür yiyorsun şu anda.
0ad820e275e45ee7c27967751c65f751.jpg

Vantuz gibi yapışmış yav haysiyetsiz.

Arkadaşlar sizce de bokunu çıkarmadınız mı bu geyiğin. Koskoca Real Madrid sözde 1 oyuncuyu durduramıyor diye bilinçli olarak bunu sakatladı mı yani? Ne için 2 yıldır üst üste kazandığı kupayı tekrar kazanmak için mi az akıl mantık lütfen ya.

O kazandığı kupalar da bile kaç kere hakkı yendi karşı takımların

Hakem desteği bütün pislikler Madrid'de evet

En son kurtlar vadisinde ÇAKIR öldüğünde bu kadar tepki vardı.

Yaw savunmayin ovmeyin su durumu. Real gibi kollanan bir takimda degil baska yerde oynasa tutunamazdi.

Nefretimsin ramos karakter yoksunu mahvetti finali

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leş gibi bir maç

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Isterseniz cahil diyin ama bence Salah igne, bandaj oynamaliydi; en azindan devre arasina kadar. Omuz sakatligi sonucta.

Ramos yaptığının adı ne olursa olsun maçın seyir zevkinin içine sıçtı, Mustafa başganımın zaferinden sonra Salah şov iyi ile mest olacaktım

Real Madrid'in arsız tokmakçısı Barcelona FC'ye selam olsun.

Arkadaşlar sizce de bokunu çıkarmadınız mı bu geyiğin. Koskoca Real Madrid sözde 1 oyuncuyu durduramıyor diye bilinçli olarak bunu sakatladı mı yani? Ne için 2 yıldır üst üste kazandığı kupayı tekrar kazanmak için mi az akıl mantık lütfen ya.
Bu yorumu kınadığımı belirtmem gerekiyor.

Geri
Üst Alt