CL 17/18 Final | Real Madrid 3-1 Liverpool | MS | 26 Mayıs | TRT 1

GolazoJuice on Twitter

Elini oraya sokan salah, ramosta bile isteye bırakmamış sonra. Sakatlanması talihsizlik, hayır cidden anlamadım yani öyle bir infial oldu ki sanırsın dünyada eşi benzeri yok bu hareketlerin.

Allah belanı versin İsco

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek ki realim zamanında iyi koymuş.

@Melih Peker köprücük mu? omuz çıkması mi?
Bi bilene danışayım usta cikikci Melih Peker sendeyiz
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pozisyon sanki Omuz çıkması gibi duruyor ama omuzda iki temel eklem var

Salah omzundan ziyade köprücük kemiğini yani klavikulayı tutuyordu

Akromiyoklavikuler eklem kayması olabilir ama onu yerine oturturlardı bence klavikulası kırıldı , altından hayati sinir ve damarlar geçtiğinden doktorları da risk almak istememiş olabilir zaten ağrısı çok fazla idi.

Omuz çıkması dediğimiz glenohumeral eklem dislıkasyonuna pek benzemiyordu hem asimetrik yoktu hem de kolunu rahat. Hareket ettirebiliyordu.

Yine de burdan ahkam kesmeye gerek Yok maçtan sonra anlarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GolazoJuice on Twitter

Elini oraya sokan salah, ramosta bile isteye bırakmamış sonra. Sakatlanması talihsizlik, hayır cidden anlamadım yani öyle bir infial oldu ki sanırsın dünyada eşi benzeri yok bu hareketlerin.
Ben de onu diyorum iste. Salah denyosu kolunu niye oraya sokuyor. Bunu dedik diye erman gibi katalan seviciler caps yolluyorlar. Azıcık objektif olun yaw. Asıl konuşulması gereken konu karvahale vurulan tekmedir!

Yuh lan ahajsjshhs

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pozisyon sanki Omuz çıkması gibi duruyor ama omuzda iki temel eklem var

Salah omzundan ziyade köprücük kemiğini yani klavikulayı tutuyordu

Akromiyoklavikuler eklem kayması olabilir ama onu yerine oturturlardı bence klavikulası kırıldı , altından hayati sinir ve damarlar geçtiğinden doktorları da risk almak istememiş olabilir zaten ağrısı çok fazla idi.

Omuz çıkması dediğimiz glenohumeral eklem dislıkasyonuna pek benzemiyordu hem asimetrik yoktu hem de kolunu rahat. Hareket ettirebiliyordu.

Yine de burdan ahkam kesmeye gerek Yok maçtan sonra anlarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sallama akromiyovikuler eklem kaymasi olamaz

ub.msji

Geri
Üst Alt