- 30 Mayıs 2011
- 21.998
- 1.173
- 1.503
HAdi be mane ve direk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zidanenin bale beye karşı sergilediği olumsuz tavıra sinir oluyorum. Seneye doğru yolu bulur inş.Real’in ideal hücum hattı CR7-Benzema-Bale. Zidane direkt böyle başlamalı her maça.
Ön yargılı yorum olduğu çok bariz zaten.
Ama ben katılmıyorum çok kollandıkları cümlene, bunu yıllardır bizim içinde söylerler, Laf u güzaf.
Adamlar yıllardır bu turnuvada hep en tepede oluyorlar ve bu başarıyı kollanıyorlar diyerek hafife almak çok mantıklı gelmiyor bana.
bunu yazmak için maçı mı terkettin yaw...UEFA dünyadaki en karanlık organizayonalrdan birisi. Bizim TFF bile püri pak kalır. Real ve Barca ile ciddi bir maddi ilişkiden kaynaklı bir düzen olduğu kanaatindeyim. Bu adamların iyi takımalr olduklarına şüphe yok zaten ama kollanmaları öyle hakem hatası filan değil göz göre göre. Mesela çeyrek finallerde özellikle bizim gibi takımalrla zor anlar yaşadıklarına dahi hemen hakemler devreye giriyor. Sadece 2013'de oynanan iki maça bakın. Doğrudan skoru etkileyen 4 tane hakem hatası var Real lehine. Bunlar tesadüf müydü o sezon? Sonrasında da bu devam etti.
Basketbol'da Yugoslavlar böyleydi. Yunanistan, Rusya, eskiden italya harika takımlar kurardı, evet Yugoslavların da takımları iyiydi ama bütün kritik kararla Yugoslavlar lehine çalınırdı. Aynı şey futbolda da oluyor.