CL 17/18 Final | Real Madrid 3-1 Liverpool | MS | 26 Mayıs | TRT 1

Salahin kemiklerini sizlattin pis alman louis. Herifin intikamini almayan oyuncular da utanin salah olmasa ligde 6. Clde 2. Turdunuz

Selahğğ sakatlanmasaydı ben görürdüm sizi arkadaş futbol maçından çok ağlaşmalara tanıklık ettik üzücü bir final müsabakası idi kazananı ile de iyice sıradanlaştı. Sevilla 5 kere uefa alır Real 3 kere cl alır eee amuuuaaa

Ayrıca Eray hayatı boyuncu ilk kez prim yapabileceği seviyede eşit bir mala denk geldi profesyonel arenada bu şansı olmaz diye düşünüyordum ama hadi yine iyi.

Kariusu 2 seneye aşkın vurdugunda gurur olmaz vb. bir isimli dizide izleriz

ub.msji

Şu mal yerine kalede Muslera olsa Liverpool şuan kupayı almıştı.

UEFA dünyadaki en karanlık organizayonalrdan birisi. Bizim TFF bile püri pak kalır. Real ve Barca ile ciddi bir maddi ilişkiden kaynaklı bir düzen olduğu kanaatindeyim. Bu adamların iyi takımalr olduklarına şüphe yok zaten ama kollanmaları öyle hakem hatası filan değil göz göre göre. Mesela çeyrek finallerde özellikle bizim gibi takımalrla zor anlar yaşadıklarına dahi hemen hakemler devreye giriyor. Sadece 2013'de oynanan iki maça bakın. Doğrudan skoru etkileyen 4 tane hakem hatası var Real lehine. Bunlar tesadüf müydü o sezon? Sonrasında da bu devam etti.

Basketbolda Yugoslavlar böyleydi. Yunanistan, Rusya, eskiden italya harika takımlar kurardı, evet Yugoslavların da takımları iyiydi ama bütün kritik kararla Yugoslavlar lehine çalınırdı. Aynı şey futbolda da oluyor.

Muhakkak bu kurumlarda çoğu yerde olduğu gibi usulsüzlükler oluyordur ve bende temiz olduklarını düşünmüyorum. Takımlar kollanıyor sözü çok geniş bir anlam ifade ediyor çünkü yeri geliyor bazı maçlarda kendi sahanda seyirci baskı vb. durumlar karar verme mekanizmalarını muhakkak etkiliyordur ama sürekli bu takımların maçlarında elde ettikleri başarılara saygı duymak yerine sürekli ''bunlar kollanıyor aga'' demek bence adil değil.

Mesela şimdi sen deyince 09/10 dan bu maça kadar olan finallere baktım Barcelona 2 defa Real Madrid 4 defa final oynamış, senin ithamlarına göre bu sayılar çok az değil mi?

Real kulüp olarak bizim kulüp gibi baskıyı kırmak ve finalleri kazanma konusunda genlere sahipler.

Kim ne derse desin iki takım arasında dağlar kadar kalite farkı var. Hatta iki lig arasında da çok net kalite farkı var. Premier league eğlenceli ama kaliteli değil. İspanya ligi 7.si İngiltere ligi 2.sine top göstermeden eleyebiliyor. Aynı şekilde Atletico Arsenali, Barcelona Chelsea'yi rahat geçti. İki ülkenin eşleştiği son 20 elemede sadece 1 kere İngiliz takımları tur atlamış. Bu sadece şansla açıklanamaz. Premier league eğlenceli, tempolu, izlemesi daha zevkli olabilir ama asla kalite olarak La liganın yanından geçemez.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav maçtan memnun olan var mı? Cidden CL finali için hiç tatmin edici bir maç değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok tırt bir maç idi...

Pek zevk alınamadı...çünkü futbol adına (+) pek birşey yoktu saha da, rövaşata hariç.

DeJON5qWsAAIB_p

5 senede 4 cl kupası oha be realim. Barca gibi takımlar 10 senede 1 şampiyon olabiliyor ne yaptınız siz. Ohannes, vay babayin.

Bizim başkanlık yarışı bu maçtan daha heyecanlıydı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla art niyet varmı bilmiyorum ama neden hep göz önünde olan oyuncular hep finallerde sakatlanıp çıkıyor. Yani 1 yıl hiç birşey olmamış adamlar finallerde ilk dakkada kendini yere bırakıp çıkıyolar. Tabi salah böyle birşey yapmaz falan filan ama bilmiyorum çok garip bi olay bu ronaldo , salah nice böyle göz önünde olan oyuncuların alayında bu var.

Geri
Üst Alt