- 4 Ağustos 2009
- 83.547
- 62.178
- 5.093
Bu sene bitti artik seneye üst üste 4. şampiyonluğu bekliyoruz. Cl artik vicento calderon hazırlık kupası gibi bir şey oldu bizim için. Hehehehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her mevki için bir isim söyle Galatasaray'a gelsin deseler hiç şüphesiz cevabım, Ramos-Modric-Messi olurdu.
Yayın sıkıntısı olarak spikerin sesi oyundan yaklaşık yarim saniye önce geliyordu bein platformunda onu söyleyebilirim... adam pas atmadan pas attı diyordu mac boyu spikerdüzgünce söylesin işte ne gerek var zaten bok gibi yayın yapıyorlar bide değişik değişik teladuzlarla izleyicinin sinirlerini tepesine çıkarıyor eessoglu
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş bu 3 ismi her mevkiye dağıtmak zor olmaz mı?
Siteye telefon hariç giriş yapmıyorum çerezlere izin verin falan yazıyor bu sorunu yaşayan var mı?
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik trt problemi o ya her maç aynı terane. Bak dünya kupasında da böyle olacak. Ben bunu çok fazla hatırlıyorum. Maç içinde toparliyorlar ama o ara çoktan kopuyor seyirci maçtanYayın sıkıntısı olarak spikerin sesi oyundan yaklaşık yarim saniye önce geliyordu bein platformunda onu söyleyebilirim... adam pas atmadan pas attı diyordu mac boyu spiker
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jurgen Klopp’un finalleri:
2012 – Almanya Kupası vs Bayern Münih (WIN)
2013 – Şampiyonlar Ligi vs Bayern Münih (LOST)
2014 - Almanya Kupası vs Bayern Münih (LOST)
2015 – Almanya Kupası vs Wolfsburg (LOST)
2016 – Lig Kupası vs Mancherter City (LOST)
2016 – Avrupa Ligi vs Sevilla (LOST)
2018 – Şampiyonlar Ligi vs Real Madrid (LOST)
Loser'lıkta master yapmış.
Ben de bilgisayar hariç giriş yapamıyorum. Telefonda aynı hatayı alıyorum.Siteye telefon hariç giriş yapmıyorum çerezlere izin verin falan yazıyor bu sorunu yaşayan var mı?
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denedim çerezleri sildim sonra izin verdim. 5 dklığına düzeldi sonra yine bozuldu giriş yapmıyorÇerezleri temizleyip denedin mi pcden? İzin veriyor musun çerezlere peki?
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende 3 tane marcelo isterdimHer mevki için bir isim söyle Galatasaray'a gelsin deseler hiç şüphesiz cevabım, Ramos-Modric-Messi olurdu.
Her ayarı yaptım olmuyor. Sitenin başına illa https eklemek gerekiyor. Bende de aynı sorun var.Çerezleri temizleyip denedin mi pcden? İzin veriyor musun çerezlere peki?
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi