O değil de Juventus kafasını taşlara vuruyordur Bernardeschiye verdiler aynı parayı.

Roma da biz bu adamı 40a satacak mallığı nasıl yaptık diyordur.

Kimse Salah’ın bu patlamayı yapacağını tahmin edemezdi bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu seviye olmasa da edilebilirdi çünkü çok baskın oyun oynuyordu.

Hatta Barca yerinde olsam devre arası Salah'ı alırdım zaten Cou'yu satma sebepleri de Salah'ın yükselişi oldu.

Burada tek problem Klopp, Salah Klopp olmadan ne yapabilir soru işareti.
Lewa dışında aynı performansını sürdürebilen çıkmadı henüz.

Ne muazzam taraftar ya. Tek geçerim.

Salah Premier Ligde yılın oyuncusu seçildi, lig bitmeden nasıl seçiliyorsa artık..

Neyse salahın bu ödül sonrası dibi göreceğini düşünüyorum.. Zaten Roma eski takımı ve duygusallık hat safhada olacak olacaktır.

ben roma finale çıkacak diyorum.. Bu maç için skor tahminim 2-1
söylemiştim.

Ya Perrotti yedekteyken Schik'i bir insan niye alır?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atletico, Chelsea ve Barcelona'yi gecip yari finale kaldilar. Adamlardan fazla beklenti yaratildi dogal olarak. Liverpool'da stoperler disinda tüm oyuncular teknik ve cevik. Izlemek keyif veriyor. Roma bu hocasiyla devam ederse önce ligde daha basarili olur, sonra buralari bir kez daha zorlayabilir.

Bu arada Kolarov gerçekten muazzam teknik bir bek keşke bizim olsa. Srna ve Kolarov'u aynı takımda düşünüyorum da o takımın orta sahaya filan ihtiyacı olmazdı açık şekilde ikisi de bizim 10 numaramızdan iyi oynardı gerekirse.

Ne muazzam taraftar ya. Tek geçerim.

???

150168.jpg

Romanin hocasi verdi :x

İddia ediyorum Klopp bırakın önceyi şu anda bile bize gelip 2 maç kaybetse başta ultraslan ve medyadaki adamları olmak üzere herkes Terim gelsin diye ayaklanır ve sonunda da başarırlar.

salah tek başına bir takım 4-0

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gol firmino salah 2 gol 2 asist şaka gibi :D

Geri
Üst Alt