3lü başlaması, cengizi çıkarması, hala 3lü oynaması roma hocası saçmalamaya devam ediyor. Bakalım kimleri alacak oyuna 2 oyuncu değiştiriyor.

Bu gerizekalilar ordusu yari finale kadar nasil geldi orasi da ayri mevzu.

Hayat.

Dbks8dpXkAAmDYH.jpg

ne alaka şimdi şu keyifli maçtan bu sonucu mu çıkardın, liverpoolla biz aynı kıstasta mıyız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbir zaman olamayacağımızı anlatıyorum ve üzülüyorum.

Maçı izlerken aklıma bu geldi. Hiçbir zaman bu kalitede kadro mühendisliği, teknik taktik gelişim göremeyeceğimize üzülüyorum. Sadece kaybettiğimiz her maçtan sonra ruh arayıp duracağız ve ligde zaten ortalama 3 senede bir olduğumuz şampiyonlukla yetineceğiz.

Vay be 2-1 3-1 olur dedik adamlar uçmuş.. Helal olsun ne diyelim.

Perotti gibi mücadeleci bir ismi 11 başlatmaması da bir başka hatası, nereden bakılsa Roma antrenörü dersine iyi çalışmamış.

Gonalons müthis degisiklik

Roma'ya acimayin, Galatasaray'in ahini alanlara mustehak

Bu arada Alex Oxlade-Chamberlain'in sakatlanmasi Liverpool icin resmen "Her iste bir hayir vardir" dedirtti bence

Wijnaldum ciddi ustunluk sagladi

L'pool CL alır da, Mohammed reise balon d'oru verilmezse; fifanın eyyamcı pis bir organizasyon olduğu 3929521. kez tescillenmiş olur.

5555555555555555

ne alaka şimdi şu keyifli maçtan bu sonucu mu çıkardın, liverpoolla biz aynı kıstasta mıyız

Hiçbir zaman olamayacağımızı anlatıyorum ve üzülüyorum.

Maçı izlerken aklıma bu geldi. Hiçbir zaman bu kalitede kadro mühendisliği, teknik taktik gelişim göremeyeceğimize üzülüyorum. Sadece kaybettiğimiz her maçtan sonra ruh arayıp duracağız ve ligde zaten ortalama 3 senede bir olduğumuz şampiyonlukla yetineceğiz.

armasında 6 şl şampiyonluğu olan takımla eşdeğer değiliz, başarı bizim için bu kadar kolay değil. armaya o kupa takıldığında bu seviyelerde elbet sabır oluyor

arkadaş bu ne yaw 5 oldu firmino kafa

Roma elendi, cok erken oldu daha dakika 69.

Geri
Üst Alt