Müller gizli Real hayranı galiba.
Adam rezalet oynuyor her real maçında.

James Rodriguez golü atmasına Rahmen maçı satmış resmen gibiydi. Drogba Chelsea maçını hatırlatıyor olmuş gibiydim.

Cüneyt Çankırın dünya kupası biletini yırtarım bu maçtan sonra

23 şut çekmiş Bayern

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Müller ne oynadı yav :unsure:

Herkes kiev’ e arkadaşlar hep destek tam destek acayip bilendim real e:)

HALA MADRID!
real_madrid_2012_2013_shirt_details_by_superkidfan-d52p69y.jpg

De las glorias deportivas que campean por España va el Madrid con su bandera limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, veteranos y noveles, veteranos y noveles, miran siempre tus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid! Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano. Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín, las mocitas madrileñas, las mocitas madrileñas van alegres y risueñas porque hoy juega su Madrid ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Göklerden gelen bir Mohamed Salah vardır Real,Sizin fişinizi o çekecek

Madrid gerçek bir kazanan olduğunu tekrar gösterdi turu geçecek bir oyun oynamamasına rağmen bu seviyede bu hali ile Bayern'i eledi evet hakem şans vs bir sürü etken var ama bunu Madrid dışında yapabilecek takım yok bence boşuna sevmiyoruz. Güzel maç oldu hakikaten, penaltıyı verseler bence Madrid için daha kolay olabilirdi maç.

Yalnız Jupp reisin bütün değişiklikleri yanlış oldu. Oyunun temposunu sürdüren iki adam Tolisso ve James çıktı kağnı gibi adamlar girdi. Yedeklerde kim vardı bilmiyorum ama çıkması gerekenler Ribery ve Müller idi.

Oyuncular yorulmuş olabilir ama Wagner,Martinez hamleleri çok yanlıştı.Hele şu Wagner dünyanın en yavaş oyuncusu olabilir.Gerçi olmayınca olmuyor.Cücü ve Real balı izin vermediler finale.

Real Madrid kotu oynamasina ragmen Winner bir takim oldugunu gosterdi, ayni Galatasaray gibi.

Finalde buyuk ihtimalle yine cok iyi oynamadan kupayi alacaklardir.

Geri
Üst Alt