- 3 Temmuz 2012
- 133.871
- 80.752
- 5.198
gecmıs olsun benfica elendiBenfica ayni bjk macinda oynadigi gibi oynuyor. Gruplarda sunlarla eslesiriz umarim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmıs olsun benfica elendiBenfica ayni bjk macinda oynadigi gibi oynuyor. Gruplarda sunlarla eslesiriz umarim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerin bu halini hiç sevmedim.
Organizasyon sorunu var ama bi yandan da Aykut'tan kurtulmuş olmanın bazı etkileniri görüyorum.
Doğaçlamaya izin vermeyen bi adamdan kurtulunca oyuncuların çoğunun oynama isteği artmış.
Ayrıca, fizik olarak bizden iyiler. Hoş değil.
Ama bunu gecerlerse avrupa ligini garantiliyorlar
Burada elenmeli sonra da avrupa ligi play off unda elenmeliler
Benimki geyik ama bizim Belhanda'yı eleştirdiğimiz rakibe kontra imkanı veren pas hataları Valbuena'da daha fazla. Şu ana kadar bile 2-3 tane var.
Eljif i begen begenme sonucta adamlar ilk11 de oynatıyor su eleme macında bizimkinde o cesaret yokİlk yarida ilk defa seyrettigim Eljif Elmasin bizim gençlerden daha iyi bir tarafını görmedim medya yine şişirmezse belki bir sey çıkar,bizimkilerden umitli olsam da ,adam olacak cocuk bokundan belli olur Ribery daha ilk macinda büyülemişti,sevmesem de Okan ve Emre de oyle daha bizim çocuklarda da şimdilik o ışığı goremedim ,biraz Yunus ama daha ister hem de çok
Onemli bir kıstas ama bir maca bakmam,gorecegizEljif i begen begenme sonucta adamlar ilk11 de oynatıyor su eleme macında bizimkinde o cesaret yok