CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

Fenerin bu halini hiç sevmedim.
Organizasyon sorunu var ama bi yandan da Aykut'tan kurtulmuş olmanın bazı etkileniri görüyorum.
Doğaçlamaya izin vermeyen bi adamdan kurtulunca oyuncuların çoğunun oynama isteği artmış.

Ayrıca, fizik olarak bizden iyiler. Hoş değil.

takimda yinede kazma fazla, bunlar bir iki mac yenilgi alirlarsa yine efsane kestane gibi oynarlar.

Benfica tahmin ettiğim gibi leş ötesi futbol oynuyor.Fenerdede 10 tane kazma geride alan daraltıyor.Futbol namına koca bir 0 olarak geçti ilk yarı.Aykütün takımına göre tek farkı daha hızlı hücuma çıkmak istiyorlar fakat odunlardan kurulu olduğu için kadroları bunu yapamıyorlar.İşin komik tarafı eleyebilirler bla öte.Burada gol bulurlarsa zaten bitti bu iş.

Ama bunu gecerlerse avrupa ligini garantiliyorlar

Burada elenmeli sonra da avrupa ligi play off unda elenmeliler

Ustat galiba o sistem degismis.Bu turda da elenseler play-off'ta da elenseler Uefa gruplarina direkt kaliyorlar diye bir sey okumustum.

Fenerde şu an fark yaratacak yok gibi sadece valbunya ve eğer kan uyarsa ayew fark yaratır çoluk çocukla anca koşu yaparlar

Cocu iyi mi kötü mu bilmem ama altyapi hocasi riekerink ile de kiyaslamayin

bu pas oyununu yüksek tempoda oynamadıktan sonra bir hikayesi yok adamlar yerleşiyor zaten savunmaya, benfica paso al ver yapıyor. Savunma yapanın ekmeğine yağ sürüyor buda. Benfica biz yemeyelim de en kötü 1 tane atar öyle gideriz depe diyor sanırım. Bence yetmez tur için.

Benimki geyik ama bizim Belhanda'yı eleştirdiğimiz rakibe kontra imkanı veren pas hataları Valbuena'da daha fazla. Şu ana kadar bile 2-3 tane var.

Olabilir ama adamın pas opsiyonu çok az genelde. Biz kalabalık hücuma çıkıp rakip kaleye yakın oynuyoruz, ona rağmen bu kazmalıkları yapıyor Belhanda. Adam bizim sistemde kral olur.

feneri beğendim,sahayı güzel parselleme + toplu press,adam gibi t.d eli değdiği çok belli

Gayet akıllı düzgün oynuyorlar, kolay kolay gol yemez fener bu sene, birkaç hücumcuyla clde bile iş yaparlar bence

Benfica'ya ne olmuş böyle?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki takımda birbirine yakın oyun ve kalite olarak. Benfica sağ veki falan zayıf. Jardel diye sakar bir stoperleri var, adam akıllı forvetleri olsa gol atar Fb.orta sahada Fernandes denilen şopar ne oynadı anlamadım. Öndekiler yetenekli ama bitiricilik yok. Eskisi gibi fark yaratacak oyuncusu kalmamış Benfica'nın. Ne var ne yok satmışlar. Jonas da sakat zaten.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarida ilk defa seyrettigim Eljif Elmasin bizim gençlerden daha iyi bir tarafını görmedim medya yine şişirmezse belki bir sey çıkar,bizimkilerden umitli olsam da ,adam olacak cocuk bokundan belli olur Ribery daha ilk macinda büyülemişti,sevmesem de Okan ve Emre de oyle daha bizim çocuklarda da şimdilik o ışığı goremedim ,biraz Yunus ama daha ister hem de çok

İlk yarida ilk defa seyrettigim Eljif Elmasin bizim gençlerden daha iyi bir tarafını görmedim medya yine şişirmezse belki bir sey çıkar,bizimkilerden umitli olsam da ,adam olacak cocuk bokundan belli olur Ribery daha ilk macinda büyülemişti,sevmesem de Okan ve Emre de oyle daha bizim çocuklarda da şimdilik o ışığı goremedim ,biraz Yunus ama daha ister hem de çok
Eljif i begen begenme sonucta adamlar ilk11 de oynatıyor su eleme macında bizimkinde o cesaret yok

Geri
Üst Alt