CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

Oh bee!

Valla Volkan ayısını konsantre görünce canım sıkılıyordu. Sevindim golün böyle gelmesine.

ay%C4%B1-yogi.jpg

1-0 super sonuc olur Benfica icin.

Bir yetmez iki olsun, iki de yetmez üc olsun.

Ne demek istediğim belli, kendimizi kandırmayalım, berbat bir haldeyiz. Fener de bizden oldukça önde gözüküyor şu an için.
Ya bırakın boş muhabbetleri. Her sene her sene aynı boş beleş muhabbetler. Kötüyüz şöyleyiz böyleyiz. Hele bi destur. Lig başlasın. Topçular kafalarını versin. O zaman kötüyse kötü deriz. Ben anlamıyorum bizim taraftarı.

feneri beğendim,sahayı güzel parselleme + toplu press,adam gibi t.d eli değdiği çok belli
Gayet akıllı düzgün oynuyorlar, kolay kolay gol yemez fener bu sene, birkaç hücumcuyla clde bile iş yaparlar bence
Benficanin pili bitiyor yavaş yavaş

Yawwww heeeeee heeeee

Bunlar 11 tane Ronaldo ile ciksin sahaya, ismi Fenerbahce oldugu icin sonu yine husran.

Bence goldeki hata 17 fenerli 17 numaradan kaynaklı o pasın oraya gelmesini durup izledi ve adam vurmasina seyirci kaldı.

Bizim maiconda akhisar maçında golu ve kaleye çekilen sutlari bu şekilde izlemişti.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Benfica form tutarsa cl de iyi is cikarir ama sezon basi oldugu icin ritim bulmalari gerekiyor

Geri
Üst Alt