CL 18/19 3. Ön Eleme M:1 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 7 Ağustos | beIN Sports

olabilir kardeşim. Sen bu kadar kritik maça forvette Alper'le çıkamazsın. Top tutamadın resmen. İstediği kadar borcu olsun, Ayew'den bile önce forvet alması lazımdı.
Belki son dediğin olabilirdi , strateji ve planı böyle belirlemiş .
Benim eleştirdiğim şapkaya bile icra gelmişken tavşan beklememiz . Ali koç olsun - Fatih Terim olsun hiç farketmez.

Aga ilk yarı dedim ki nerde o eski dikine oynayan ikiye bir yapan baskı kuran benfica adamlar 2. yarı eski benfica yı izlerimler nasıl bir kondisyon nasıl bir fizik gücü ya ciğer dayanmaz enerjiler yemin ederim dil dışarda bitsin diye bakıyorlar.

İlk yarım saat Fener iyi mücadele etti. Orta sahada baskı yaptılar, oynatmadılar.

Ama sonrasında kontrol tamamen Benfica'ya geçti ve maç bitene kadar da öyle gitti. Grimaldo ve Pizzi çok iyiydi Benfica'da. Bizim de eksik bölgemiz olduğu için Pizzi'ye dikkat ettim. Çok temiz top oynadı. Hem tempo var hem klas. Keşke bizim olsa. :) Fener'de de Eljif net iyi futbolcu.

1-0 aslında bu oyuna iyi skor. 2 fark olsa tur biterdi. Şimdi hala umut var.

Fener'in bunca baskıya rağmen savunmadaki duruşu skoru burada tuttu. Bunu ben bildim bileli bizim takım yapamıyor. Hemen açılıyoruz kabak çiçeği gibi.
Elif in ayagina 4veya5 defa top degdi ozellikle seyrettim belki iyidir.ama bu mac kötüydü

‪Benfica %66,9 top oynama yüzdesine sahip fenerbahçe %33,1 spikeri diyor ki İstanbul'da turu geçecek güçte temsilcimiz diyor. Adam sana top göstermemiş,yalakalığa bak. Biz olsak basın ağzımıza sıçar.‬

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamların isi kontra atak zaten. mümkün degil eleyemez fener

Yine ne yapip edip turu ikinci maca biraktilar.İkinci mac Benfica gol bulamazsa elenir.

Cocuya aykuta benzetenler var. Alakası yok. Fbnin futbolu geçen seneden farklı olacak bu belli. Sürekli pres yapıp hızlı atağa çıkan bir fb görürüz. Aykutun takımı pas pas pas yapıp uyutuyordu maçları. Bugün aykutun takımı olsa bukadar baskı yemezdi, daha çok pas yapardı. Cocunun sistemiyle fb anadolu maçlarında daha çok puan alır. Ama derbilerde ve güçlü rakiplere daha çok puan kaybeder.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eljif elmas iyi topcu olacak bence

Oynadikca gelisecektir,aynisi Baris alici icin de gecerli

Cocu beye boyle onemli bir macta genclere sans veridigi icin bir futbolsever olarak tsk ediyorum. Ftor bey ornek alsin.

fener kontakt savunma ve ilk yarım saatte fazla efor sarf ederek diri bir takım görüntüsü verdi. Hakemi de kafalayıp ucuz fauller çıkarıyorlardı. Cocu sanırım hücum çıkşlarında hızlıca ters kanada topu taşıyın talimatı vermiş olmalı ki bu da fener ilk yarı topla iyiydi izlenimi yarattı.

Benfica ikinci yarı feneri pas pas etti. Golden sonra iyice pili biten fener sertlikle, faul kovalayarak rakibi bezdirmeye çalışsa da fayda etmedi. Skorun 1-0'da kalma sebepleri Skrtel'in sağlam performansı ve rakip hücumcuların son vuruş beceriksizliğiydi.

Rövanşta seyirci desteği ne kadar etkili olur merak ediyorum ama Benfica mallık yapmazsa deplasmanda da kazanır bence.

Barış ve Elmas çok iyi topcu, elmas zaten kendini belli ediyordu da bu barış'ta da iyi kumas var. Bizim Yunus'tan 2-3 gömlek üstün gibi. Böyle oyuncular kovalamak lazım, bu sene şampiyonlar liginde en azından bir macta 11 başlamalı Yunus, özgüven kasmalı bu sene biraz

Umarim baris'i milli takim da izleriz

Luce denen bas belasindan kurtulmaliyiz

fb bi cacık yapmadı abi benfica pas pas pas diye diretmese 4-5 olurdu. 2. yarı topa dokunmadı fb

Geri
Üst Alt