CL 18/19 3. Ön Eleme M:2 | Fenerbahçe 1-1 Benfica | MS | 14 Ağustos | Spor Smart

Göründüğü üzere stad boşaldı bile maç bitmeden, çok zor bu taraftarı idare etmek muhtemelen dahada transfer yapıp avrupadnda men yiyip SL de şampiyon olmaya çalışacaklar

Ezeli rakip,ebedi dost fenerbahçe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orig

Beter olun şikeci pislikler

:cimbom:

Parçacıklar H.O. :)

Wer (Kim) Macht (Yapıyor) Para
Alman Rap Şarkısı ile keyif alalım.

Ülke puanı için beraberlık aldılar neyse iyi oldu. Benfica zaten 1 tane atmaya gelmişti sonra da top oynamadan yata yata bitirdiler. Ayew'in Feghouli'den hiç bir farkı yok, ikisi de dana gibi olmuş. Giuliano çok statik. Valbuena ise anca 30 dklık topçu. Slimani'yi görmek lazım ilaveten.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan su takım yenildi mi dünyalar benim oluyor. :D

en büyük eglence kesinlikle

En büyük sponsorumuz Fenerbahçe her zaman olduğu gibi en zor zamanlarda Hızır gibi yetişiyor adamlar böyle olur ebedi dost dediğin :)

Ülke puanı için beraberlık aldılar neyse iyi oldu. Benfica zaten 1 tane atmaya gelmişti sonra da top oynamadan yata yata bitirdiler. Ayew'in Feghouli'den hiç bir farkı yok, ikisi de dana gibi olmuş. Giuliano çok statik. Valbuena ise anca 30 dklık topçu. Slimani'yi görmek lazım ilaveten.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel keyifli bir gece oldu.

Benfica da olan Fernandez müthiş bir oyuncu.

fenerde elif ve barış iki gençlerini çok beğendim açıkçası.

Cocu'yu ilk defa bu turdaki maçlarda izledim de ciddi soru işareti. Erken konuşmak istemem ama takıma bir fark getirmemiş. Özellikle ilk maçta ezilen takımı aynen sahaya çıkarması cidden saçmalık.

Geri
Üst Alt