- 10 Mart 2013
- 120.740
- 152.640
- 4.938
Zurna cupta fenerbahcemiz tarih yazabilir.
Kes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iki ebedi dostun smp liginde gogsumuzu kabartacak olmasi ile ilgili fikirlerin?
Iki ebedi dostun smp liginde gogsumuzu kabartacak olmasi ile ilgili fikirlerin?
Senden görmek istediğim tarz yorumlarBu mac bir 90 dk ile bize 10 milyon euro civarinda ek gelir saglayacak bir mac
Fb icin ise 20-25 milyonluk bir kayip demek (o da elenince avrupa ligine gidiyorlarsa)
Ayrica daha az mac , daha az gelir (biletlerin cogu satilsa da)
Yani rakibe vurulacak bir darbe , 1 euro nun bile degeri olan yerde neredeyse 100 milyon TL lik bir mac
Acikcasi bir sampiyonluk maci kadar heyecanliyim
Burada bir oyuncumuza 12-13 milyon euro teklif gelse sayfalarca konusulur , olsun diye hatim indirilir , su maca olan ilgiye bak
Asiri onemli bir musabaka bu bizim icin
Eger burada elenir de avrupa ligine gidemiyorlarsa , play off oynayacaklarsa umarim orada da elenirler
Fb 1-0'i hic cevirememis Avrupa'da.Iki ebedi dostun smp liginde gogsumuzu kabartacak olmasi ile ilgili fikirlerin?
Şu adama doģru davranalım zaten zurnaların efendisi zarp satışa getirdi
Kadikoyun tılsımı ile gec olmadan yüzleselimFb 1-0'i hic cevirememis Avrupa'da.
Ekstra Paralar için teşekürler2-1 alırız diyecektim ama yetmez 2-0 alacaz
![]()
Arkadaşlar geyiği bırakın Fenerbahçe elenirse bugün 15 milyon euro kazanacağız ekstra olarak hadi kur biraz daha düşse bile 100 trilyonluk bir para bu...
Bunun geyiği olmaz inşallah fener elenir...O zaman tekrar Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi başlığını güncelleyebiliriz...Tek maç ve 100 trilyon daha ne olsun...
Lakin forumda bile bir salmışlık var sezonun en önemli maçı bu...Sıfır konsantrasyon sıfır sinerji gözlemliyorum saçmalık...Ben acayip heyecanlıyım oysa ki...gelen parayla direkt borç ödense de bir işe yarasa bari çar cur edilme ihtimali çok yüksek.
Lakin forumda bile bir salmışlık var sezonun en önemli maçı bu...Sıfır konsantrasyon sıfır sinerji gözlemliyorum saçmalık...Ben acayip heyecanlıyım oysa ki...