CL 18/19 3. Ön Eleme M:2 | Fenerbahçe 1-1 Benfica | MS | 14 Ağustos | Spor Smart

Bu mac bir 90 dk ile bize 10 milyon euro civarinda ek gelir saglayacak bir mac

Fb icin ise 20-25 milyonluk bir kayip demek (o da elenince avrupa ligine gidiyorlarsa)

Ayrica daha az mac , daha az gelir (biletlerin cogu satilsa da)

Yani rakibe vurulacak bir darbe , 1 euro nun bile degeri olan yerde neredeyse 100 milyon TL lik bir mac

Acikcasi bir sampiyonluk maci kadar heyecanliyim

Burada bir oyuncumuza 12-13 milyon euro teklif gelse sayfalarca konusulur , olsun diye hatim indirilir , su maca olan ilgiye bak

Asiri onemli bir musabaka bu bizim icin

Eger burada elenir de avrupa ligine gidemiyorlarsa , play off oynayacaklarsa umarim orada da elenirler
Senden görmek istediğim tarz yorumlar

Benim yorumlarim hissiyattan ve duygudan uzak tamamen rasyonel ve realisttir zaten

Insanlarin istedigi yondeyse bu realizm ovgu aliyor , tersi durumda bjk li filan oluyoruz

Fenerbahçe Topal-Souza ikilisi ile çıkacaktır 100%

İki zurnazen ekibin mücadelesinde zurnanın Fenerbahçe’ye payidar edilmesi dileği ile.

Hürmetler...

Arkadaşlar geyiği bırakın Fenerbahçe elenirse bugün 15 milyon euro kazanacağız ekstra olarak hadi kur biraz daha düşse bile 100 trilyonluk bir para bu...

Bunun geyiği olmaz inşallah fener elenir...O zaman tekrar Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi başlığını güncelleyebiliriz...Tek maç ve 100 trilyon daha ne olsun...

2-1 alırız diyecektim ama yetmez 2-0 alacaz

798383449788.jpg
Ekstra Paralar için teşekürler

Febeşbahçemizin zurnanın yanında saksafonun da nasıl çalındığını iyice tatbik edeceği bir maç olması ve Galatasaray ıma nice milyon Eurolar katkı sağlaması dileklerimle....

Arkadaşlar geyiği bırakın Fenerbahçe elenirse bugün 15 milyon euro kazanacağız ekstra olarak hadi kur biraz daha düşse bile 100 trilyonluk bir para bu...

Bunun geyiği olmaz inşallah fener elenir...O zaman tekrar Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi başlığını güncelleyebiliriz...Tek maç ve 100 trilyon daha ne olsun...

gelen parayla direkt borç ödense de bir işe yarasa bari çar cur edilme ihtimali çok yüksek.

Geri
Üst Alt