Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 23.183
- 17.427
- 1.838
iptal etti puhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa net dokunmuş. Bu tarz pozisyonlara penaltı anca bizim ligde Fb lehine çalınır.var'da erkan engin mi var ne bok yemeye çağırdı burda. herifin bacağına vurup bozuyo yeter yetmez, sana mı kaldı yorum yapıp penaltıyı iptal ettirmek
Hatadan dondurdu faul falan komik olurduvar'da erkan engin mi var ne bok yemeye çağırdı burda. herifin bacağına vurup bozuyo yeter yetmez, sana mı kaldı yorum yapıp penaltıyı iptal ettirmek
topa dokunmadan önce herifin bacağına vurup bozuyor. bizim lig hariç hiçbir yerde burda hakemi çağırıp kararından döndürmezler.Topa net dokunmuş. Bu tarz pozisyonlara penaltı anca bizim ligde Fb lehine çalınır.
Vurmuyor yav, hafif yaliyor. Oyle komik faul olmaz bu seviyede Turkiye degil burasi.topa dokunmadan önce herifin bacağına vurup bozuyor. bizim lig hariç hiçbir yerde burda hakemi çağırıp kararından döndürmezler.
bence de çok kolay penaltı ama en nihayetinde destek ayağına vurup indiriyor herifi. oğlan da topa dalmadan önce o darbeyle düşmeye başlıyor zaten. liverpool'un dingiliz takımı olması dışında şu penaltının iptali hususunda 1 mantık bulamıyorum, ki bu herifler daha bariz hatalara bile ben gördüm diyerek var'a gitmekten imtina ediyorlar.Vurmuyor yav, hafif yaliyor. Oyle komik faul olmaz bu seviyede Turkiye degil burasi.