CL 25/26 ÇF M:2 | Atlético Madrid 1-2 Barcelona | MS | 14 Nisan | tabii Spor

Barça'nın ritmi düştü sakatlıkta. Kolay gol buldu Madrid.

Sakatlık yüzünden momentum değişti...

Hayvan gibi maç oluyor Allah çarpsın. 6-6 falan bitecek gibi

Defans hattınıza sokam barça hep aynı golü yiyonuz

Bunlar ez kaza bir de 2-3 tane düzgün defansif adam alsalar valla büyük bela olurlar hansi Flick maalesef dünyadaki en iyi hoca sanırım açık ara

Flick geldiğinden beri en az para harcayan takım Barcelona. Betis bile daha fazla harcamış. 2 tane sağlam defans alsalar müzede minimum 1 CL'si vardı adamın. Her yıl bu mal defans yüzünden elenip duruyorlar. Ligde bile hayvan gibi açık veriyorlar. Hele bu Kunde denilen herif Allah çarpsın Latovlevici ayarında bir herif.

18 yaşındaki yamal'a bak. 200 maç yaptı bu yaşında Barcelona'nın lideri. Nhaga'ya yeni doğmuş bebek muamelesi yapan bize bak bi de.

Milletin oyuna bakiyon top hep oyunun icinde. Nerdeyse kaleci hic yok. Bizde tam tersi, hep kaleci icinde. Sag sola pas sonra kaleci oyun kuracak. Ordan anlayin plansizligi. Birde kaleden nekadar uzak okadar az tehlike yasarsin. Kendi kendimizi tehlikeye atiyoruz hep bu akilsiz oyunla.

Hakeme nasıl itiraz ediyorlar. Bizde bu iş son 2-3 yıldır sıfır nerdeyse. Hakemler o kadar rahat eyyam yapıyorlar ki bizim maçlarda.

Milletin oyuna bakiyon top hep oyunun icinde. Nerdeyse kaleci hic yok. Bizde tam tersi, hep kaleci icinde. Sag sola pas sonra kaleci oyun kuracak. Ordan anlayin plansizligi. Birde kaleden nekadar uzak okadar az tehlike yasarsin. Kendi kendimizi tehlikeye atiyoruz hep bu akilsiz oyunla.
Bizde sürekli stoperler oyun kuruyor. Top hep Abdülkerim'de. Tüm atak başlangıcı kanat bindirmeleri ceza sahası ortaları hepsini apo yapıyor gibi geliyor bana

Hastayım şu paslaşmalara ya.
Ne güzel top oynuyorlar

O yüzden zaten maçı biraz izledikten sonra bizimkilere bir kez daha sövüp kapattım.

Geri
Üst Alt