CL 25/26 ÇF M:2 | Atlético Madrid 1-2 Barcelona | MS | 14 Nisan | tabii Spor

Maç bitmiş Barca'da hala ceza sahası dışında 4-5 oyuncu var. Girsenize içeri.

Bitti maç Atletico tur atladı 👏

elendi barça pehh

O zaman ben de elimizden kaçırdığımız takım yarı final yapmış derim

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

Biz de Icardi yerine Singo veya Davinson'u ileriye koymalı idik

Yamal bile çok top ezdi şu maçta bizde şöyle bir düşünce var adam eksiltebilen oyuncu topu alsın çalımlasin biseylwr yapsın takımın geri kalanı bisey yapmayınca bu tip oyuncuların aldığı riskler atmaya çalıştı calimlar kendi takımına zarar veriyor biz sane de ve zaha da bunu yaşadık takımın geri kalanı da birsey yaparsa tehlikeli olursa işte o zaman bu tip oyuncular çok verimli olur

Barca defans hattını komple değiştirmesi lazım ve takımı yamal üzerine kurmalı. çünkü takımın starı o

Barcanın elendiği turları hatırlıyorum da çoğunda bu mal araujo sahnede

Ya penaltı yapıp turu veriyo
Ya kırmızı görüyo
Ya %100 golü kaçırıyo

Yani kırılma anlarının hemen hepsi mi A.Madrid lehine gelişir... Bir tek Le Normand'ın o kaçırdığı, Garcia'nın kurtardığı var herhalde iki maçtır... Onun dışında maç ortadayken veya hatta tam her şey Barça lehine gider gibiyken bişi oluyor momentum A.Madrid'e geçiyor... Tabi Barça'nın defans zaafları ve anlık konsantrasyon eksikleri vs de bunda etken ama yani... Şu maçta tam spikerin söylediği gibi "A.Madrid dağıldı" noktasında 3-0 olacak mesela, belki oradan fark olacak, ama tam o dakika hem inanılmaz gol kaçıyor hem aynı pozisyonda oyuncu fena sakatlanıyor ve tüm o ritim kayboluyor ve ritim kaybeden Barça maç başlar başlamaz defans hatası yapıyor ve hoop 2-1 oluyor, topun oyunda olduğu 1dk'lık süre içinde tüm ibre A.Madrid lehine dönmüş oluyor...

Simeone muhteşem bir vedaylamı ayrılacak yoksa atleti'den? 2 defa ucundan döndüğü en büyük kupada yarı finale geldi yine.. rakibi %95 arsenal..
Barca'da büyük bir geri dönüşe imza atacaktı ama şampiyonlar liginde atleti'ye şansları hiç tutmuyor. 3. kez elendiler sanırım..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simeone tarzı bi hoca bize de şart. Boşuna en çok para kazanan teknik direktör değil bu adam

Bak sen su ise

Fransiz Alman Ingiliz Ispanyol kalacak son 4e

Geri
Üst Alt