CL 25/26 ÇF M:2 | Bayern Münih 4-3 Real Madrid | MS | 15 Nisan | tabii Spor

Böyle maçları izlerken bi de şu geliyor aklıma,

Olise Yamal falan mükemmel oyuncular ama şu Olise bile Messi'nin 2 gömlek altı futbolcu.

Messi neydi lan harbiden öyle, biz ne izledik ya yıllarca
2 mi ? 20 felan hatta 200 yanina yaklasabilen yok messinin ama bu genclerde iyi tabi

Hakem maçı erken bitirdi.
Bitirmeseydi Arda 2 tane daha atıp turu almıştı.

cavamingayı sene sonu dehlerler büyük ihtimal bize düşermi bee
Verirsen parasını düşer düşmesine de Camavinga'dan daha ucuza ondan alacağımız katkıyı verebilecek oyuncu bulabiliriz bence. Fiziği en önemli özelliği gibi yaşadığı sürekli sakatlıklar kendisini geri götürmüş.

Bugünkü 4 takım karma yapsın PsG içlerinden geçer. Vitinha gibi 1 tane adamları yok kimse hikaye anlatmasın. Luis Enrique hocama başarılar dilerim.

Real şu futbol anlayışıyla bi cacık haketmiyordu zaten, almanlar şamarı basıp yolladılar kralın dokunulmaz piçlerini

Doğukan Kanarya: Biz niye böyle oynamıyoruz

Şu espriyi yazmaya gelmiştim

harbiden de yazmış bunu
ben oyunu geçtim adamlar 3 saniyede karşı kaleye gidiyor. Biz metroda İstanbul'da trafikte gibi ikiniyoruz paslasirken. Paslasamiyordur hemen topu kaybediyoruz. Pres yemedende kaybediyoruz gerci

Yarı finallere bak
Futbolu bayram ettiren iki takım birbiriyle eşleşirken diğer taraftan futbol katili iki takımdan biri finale çıkacak

Bugünkü 4 takım karma yapsın PsG içlerinden geçer. Vitinha gibi 1 tane adamları yok kimse hikaye anlatmasın. Luis Enrique hocama başarılar dilerim.
Vitinha gibi kaç tane adam var ki reis örnek biraz abartı olmuş. :asd:
Ama ana fikre kesinlikle katılıyorum. PSG'nin tek sıkıntısı çok gol kaçıran bir takımlar.

Geri
Üst Alt