CL 25/26 ÇF M:2 | Bayern Münih 4-3 Real Madrid | MS | 15 Nisan | tabii Spor

Şükürler olsun ki camavingaya hiçbir zaman topcudur demedik. Real cama toşumeni bellingham şer üçlüsünden kurtulmadikca zor

Kane bu seneki 50. golünü atmış hayvanoğlu bi de ceza sahasında bitiricilik peşinde koşan bi adam değil yani 8-10 numara gibi takılıyor tüm maç
Biraz bencil olsa net
Dünyanın en iyi yönetilen takımı bayern bence. Hep nokta atışı kaliteli topçular alıyorlar ve evladiyelik kullanıyorlar. Lewandovski,ribery,roben, kane , diaz, sane, olise .....
Kesinlikle. Mükemmel profesyonel bir kulüp. Ve lewa biraz sendeledi hemen gönderdiler yerine daha iyisini aldılar. Sane formu istikrarsız diye oliseyi coman yerine diazı. Gönül bağı kurmuyorlar. Performans = sözleşme
Olise ilk Bayerne geldiğinde demiştim bence çok uyguna aldılar diye. Şuan satıyorum deseler 150 kağıt

Kornerleri Arda kullanmalıdır.
Maçı getiren de Neuer oldu. Mbappe'nin vuruşunda önce top direğe değdi sandım sonra üstüne gitti sandım ama refleks göstermiş ( galiba ofsayt da yok )
Orada 4 - 2 olsaydı dönmezdi.

Verirsen parasını düşer düşmesine de Camavinga'dan daha ucuza ondan alacağımız katkıyı verebilecek oyuncu bulabiliriz bence. Fiziği en önemli özelliği gibi yaşadığı sürekli sakatlıklar kendisini geri götürmüş.
sen önce elindeki nhagayi bi oynat camavingayi sonra düsünürüz.

Arda Güler ise son düdükten sonra soluğu Sloven hakem Slavko Vincic'in yanında aldı. Vincic'e çok sinirli bir şekilde bir şeyler söyleyen Arda, soyunma odası tüneli girişinin orada direkt kırmızı kart gördü.

Real Madrid başkanı Florentino Perez, karşılaşmanın son düdüğünün ardından soyunma odasına indi. [Marca]

1776323360810.webp

Kralın bebelerini güzel okşadılar..

Vini Jr gibi antipatik, rakio seyirciyi kışkırtıcı, sevimsiz bir karaktere kim koyarsa koysun yanındayız. Sadece bizim çocuğa yazık oldu..

Verirsen parasını düşer düşmesine de Camavinga'dan daha ucuza ondan alacağımız katkıyı verebilecek oyuncu bulabiliriz bence. Fiziği en önemli özelliği gibi yaşadığı sürekli sakatlıklar kendisini geri götürmüş.
sen önce elindeki nhagayi bi oynat camavingayi sonra düsünürüz.

Geri
Üst Alt