- 12 Haziran 2015
- 36.339
- 32.000
- 2.693
Yaw şaka maka ülke yıllar sonra DK yapıyor ama reklam hareket organizasyon heyecan vs yok ya. Bu da ilginç.
Bir de o saatlerde maç mı olur yaw
Bir de o saatlerde maç mı olur yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değilim zencilere penaltı attirilmamali@Doğukan Kanarya iyi misin
Dün Ronaldinho belgeseli izledim. Orada da olmuş zamanında... Ben haketmiştim ama dünya kupasında başarısız olduk diye bana vermediler falan diyordu... cannavaro almıştı sanırım...o biraz messiye özel oldu gibi sanmıyorum pek ya ispanya alabilir gibi geliyor dkyi bence
aynen onlar da dahil aynı şekilde hatta daha bile beter onlar hiç tempo düşürmeden atıyorlar vallabarca'yı da istemem. bize acayip ters gelirler.
o zamanlar bir garipti valla ballondorlar ya clde bu kadar dominant takımlar filan olmuyordu daha fazla oyuncu falan vardı bu kadar popülizm de yoktu sanmam öyle bir şeylere gireceklerini pek olise,dembele,yamal aday olur gibi geliyor belki yamal yerine kaneDün Ronaldinho belgeseli izledim. Orada da olmuş zamanında... Ben haketmiştim ama dünya kupasında başarısız olduk diye bana vermediler falan diyordu... cannavaro almıştı sanırım...
Yahu bir latife edelim dedik amma ciddiye aldınız arkadaş. Arsenal'in de, PSG'nin de canı cehenneme. Bari yazdığım mesajın şekline bakıp öyle değerlendirseydiniz. Mesajda yazıyor ki, gereken işlemler yapılacaktır. PSG'yi desteklediniz diye gereken ne tür bir işlem yapılabilir? Tartışmaya yer arıyorsunuz yeminle.Sen UEFA finalini izledin mi? O maçta hagiye kart aldırmak için neler yaptıklarını hatırlıyor musun? Nefret ediyorum ben arsenal den... kimin ebedi dostuysa artık bilmem de benim ebedi dostum falan değil...mesela burada roma yı destekleyenleri falan da görüyorum... o da bana ilginç geliyor roma da yaşananlardan sonra...
Ebedi dost lafı bana ağır geldi... o yüzden... Ben arsenal i o kadar beğendiğim futbolcusu olmasına rağmen sevemedim hiç... yoksa yazdıklarının geri kalanı ile ilgili hiçbir sorun yok... Allah larından bulsunlar...Yahu bir latife edelim dedik amma ciddiye aldınız arkadaş. Arsenal'in de, PSG'nin de canı cehenneme. Bari yazdığım mesajın şekline bakıp öyle değerlendirseydiniz. Mesajda yazıyor ki, gereken işlemler yapılacaktır. PSG'yi desteklediniz diye gereken ne tür bir işlem yapılabilir? Tartışmaya yer arıyorsunuz yeminle.