CL 25/26 Final | PSG (4) 1-1 (3) Arsenal | MS | 30 Mayıs | TRT 1

Oyunumuz yok bence çok ağır kaçıyor.

Var ama daha iyi olmalıyız bence de. Çünkü oyunu, bir taktiği sistemi olmayan takım Şl’de son 16 göremez.

Sorun şu ki biz çok riskli bir oyun oynuyoruz. Eğer oyunumuza karşılık veremezse her takıma karşı sürpriz galibiyet çıkartabiliriz ama üstün gelirlerse bir reaksiyon veremiyoruz.

He versen de ne kadar değişir. Juve deplasmanı çok kötüydü o ayrı ama Live deplasmanı çok olağan bir maç bana göre.

Aynı zamanda Arsenal’i takip ediyorsun, onların bile cılkı çıktı o kadar rotasyona rağmen, Rice’ın bacaklar gitmiyor 1 aydır Hüseyin Çimşir gibi takılıyor sahada. Aşırı aşırı yorulduk
Bizim kadar kırılgan değiller ama. Geri dustukmu hemen birakiyoruz maci. Pres oyunu oynatcaksa ona göre oyuncular alsın. Yedeklerine olsun

Bizim kadar kırılgan değiller ama. Geri dustukmu hemen birakiyoruz maci. Pres oyunu oynatcaksa ona göre oyuncular alsın. Yedeklerine olsun

Bu hocanın direkt hatası zaten. Kaan vs artık bu oyunun oyuncusu değiller. Biz sakin tiki taka top döndürsek Kaan hala fayda sağlar bu arada.

Öyle zaten. O yüzden ŞL finali falan bizim için hep bir hayal gibi duruyor şimdilik.

Neden şimdilik çünkü futbol da her şey gibi tekrar dönüşüm geçirecek, 50 yıl sonra belki bu kadar endüstriyel bir halde olmaz kim bilir.
Nedim abi son cümleye kendin inanıyor musun hakkaten

Nedim abi son cümleye kendin inanıyor musun hakkaten

Bu iş para babalarına bakıyor Sarperim. Futboldaki parayı başka yere kaydırmak isteyebilirler, farklı şekillerde değerlendirmek isteyebilirler… vs vs

Bak şu an en büyük problem yıldız futbolcular yetişse de ikonik oyuncular yetişmiyor. İkonik sporcular sayesinde gençler, çocuklar o spora ilgi duymaya başlar. Mesela bu belli oranda zamanla ilgiyi düşürecek. Tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna dememişler. Atıyorum bi 20 sene sonra bugünden çok farklı bir takım yine çıkacak ve atletizme dayalı futbolu yıkmaya başlayacak, dünyada yine eskisi gibi klasik 10 numaralar değer görmeye başlayacak vs

Tüm bunlar bir akım, her alanda olduğu gibi bu akım da değişecek yerini başka bir şeye bırakacak.

UEFA Kupası'nın üzerinde de Fransızca "COUPE UEFA" yazıyor Pasfi abi

Bunun üzerinde de Fransızca "COUPE DES CLUBS CHAMPIONS EUROPEENS" yazıyor

Niye İngilicce değil de Fransızca yazmışlar
Şampiyonlar Ligi'nin (eski Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası) kurulmasına öncülük eden kişi, ünlü Fransız spor gazetesi L'Équipe'in editörü Gabriel Hanot ve meslektaşı Jacques Ferran'dı.

UEFA'nın kurucuları arasında da yine Fransız Futbol Federasyonu çok baskındı. Haliyle kupayı ilk tasarlayan, isim babalığını yapan ve kuralları koyanlar Fransızlar olunca, kupanın üzerine de kendi dillerini kazıdılar.

Biz oynamadığımız müddetçe bu kadar heyecanlanıp rollenmenin gereği yok

Seyir zevki yüksek bir maç olsun, daha iyi olan ve hak eden kazansın

Biz oynamadığımız müddetçe bu kadar heyecanlanıp rollenmenin gereği yok

Seyir zevki yüksek bir maç olsun, daha iyi olan ve hak eden kazansın
Ben karşılaşmayı izlemeyeceğim bile Salih abi

GS olmadığında futbol 22 kişinin topun peşinde koştuğu anlamsız bir barbar oyunu benim için

Paris'e haddinden fazla yüklenme var Arsenal'e Zeytinburnuspor muamelesi çekilmiş.

PSG'nin kazanacağını düşündüğüm maç.Geçen sezonki Inter maçı kadar olmasa da fazla zorlanacaklarını düşünmüyorum.Arsenal çok antipati topladı bu sene oynadıkları futboldan ötürü.Bu maçı da rakibi bozmaya yönelik oynayabilirler.

Yalniz ilk bayern-psg maci gibi bir mac olursa oyle 5-4 falan efsane finale donusur.

Ama arteta da o cesaret var midir oyle oynatsin bilemedim. Sezon basina gore cok daha durgun yaslanan oyun oynuyor

Normalde psg her türlü tokatlar ama arsenal bir sekilde kazanir diye bir his var icimde

Malsenal'ime bu kadar başarı fazla bu sezon, Enrike hocamızı destekliyoruz.

Geri
Üst Alt